Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bigben Wekkerradio - Zwart


 • Bigben Wekkerradio - Zwart
  Bigben Wekkerradio - Zwart Deze strakke rechthoekige wekkerradio doet wat hij belooft: jou wakker maken op het moment dat jij dat wilt. Z’n mooie zwarte design met grote knoppen bovenop maken deze wekker een plaatje om naar te kijken. En over de functionaliteiten hoef je bij dit exemplaar ook niet te klagen.

  Wakker worden met radio of buzzer
  ‘s Ochtends uit bed komen blijft vervelend, hoe je het ook wendt of keert. Maar met de zwarte wekkerradio van Bigben kies je zelf hoe je wakker wordt. Ga je voor je favoriete FM radiozender? Of kies je toch voor de oude vertrouwde buzzer? De ingebouwde luidspreker speelt het geluid van jouw keuze zonder problemen af. De ontvangst van de FM radio is extra goed door de snoer-antenne die aan het apparaat vastzit. Door het grote formaat van de knoppen, kun je ook met weinig licht de verschillende knoppen zonder problemen onderscheiden.

  Wekkerradio met instelbare verlichting
  Niets zo vervelend als midden in de nacht wakker liggen door het licht van je wekker! Gelukkig is dat met dit zwarte exemplaar geen enkel probleem. Je kunt de cijfers op het display overdag fel hebben staan en er ‘s avonds als je gaat slapen voor kiezen om ze te dimmen. Een goede wekker moet je immers wakker maken, niet wakker houden!

  Twee wektijden instellen
  Je kunt op deze wekkerradio twee verschillende alarmtijden instellen. Handig als jij en je partner op verschillende tijden uit bed moeten. Of misschien wil je in het weekend op een andere tijd wakker worden als doordeweeks. Met de knoppen bovenop de wekkerradio switch je gemakkelijk en snel tussen de verschillende wektijden. De wekker werkt op netstroom. Er kunnen 2 x AAA batterijen worden geplaatst in de wekkerradio zodat je alsnog wordt gewekt bij stroomuitval (niet meegeleverd). De wekkerradio is niet geschikt voor gebruik enkel op batterijen.

  Deze strakke zwarte wekkerradio met een helder display verdient een mooi plekje op jouw nachtkastje.

  19,99


  Titel: Bigben Wekkerradio - Zwart
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000026529338


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top