Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Shanling M0 Portable Music Player - Zwart


 • Shanling M0 Portable Music Player - Zwart
  Shanling M0 Portable Music Player - Zwart De Shanling M0 is een van de kleinste en meest complete Hi-Res gecertificeerde muziekspelers in de markt. Met zijn handzame en solide behuizing is deze muziekspeler bij uitstek geschikt voor hardlopers, reizigers en voor muziekliefhebbers met een actief buitenleven. Met de ingebouwde batterij kun je tot 15 uur in alle stilte van je favoriete muziek genieten.

  Ondanks de kleine vormfactor zit deze Shanling M0 boordevol slimme functionaliteit. Via de ingebouwde sd-card slot kun je je muziekbibliotheek snel naar de speler overbrengen. Wil je direct muziek van de pc naar de M0 kopiëren, dan kan dit eenvoudig via de USB-poort. Naast de functie van muziekspeler bezit de Shanling uitgebreide streaming mogelijkheden. De Shanling M0 kan muziek draadloos via Bluetooth naar een andere audio device sturen. Wil je graag muziek streamen vanaf je smartphone naar de Shanling M0, dan kan dit ook. Tenslotte kan de M0 worden gebruikt als USB DAC voor notebook, smartphone of pc.

  Behalve een hoge functionaliteit levert de speler een verrassend goede geluidskwaliteit en kun je vrijwel elke hoofdtelefoon op de muziekspeler aansluiten. Met of zonder kabeltje. De Shanling M0 speelt nagenoeg alle muziekbestanden en resoluties gapless in een perfecte geluidskwaliteit af. Of je nu graag luistert naar een luisterboek in mp3 of dat je wilt genieten van highres muziek tot 32bit/384kHz of DSD4x, de Shanling M0 doet het zonder aarzeling. Zo ongeveer alles is bovendien naar wens te configureren. Van de look en feel van de gebruikersinterface, de gain-level, equalizer tot aan de geavanceerde filter instellingen van de ESS Sabre ES ES9218P DAC.

  De behuizing van de Shanling M0 vertoont overeenkomsten met de eerdere iPod Nano generatie. Ook de gebruikersinterface oogt en voelt zeer vertrouwd. De Shanling M0 heeft echter veel meer functionaliteit, een groter gebruiksgemak en een hogere performance. De Shanling is hiermee een uitstekende kandidaat om de oude iPod te vervangen.

  Ben je op zoek naar een uitstekend presterende muziekspeler die elk muziekformaat aankan, zowel kan dienen als streamer, DAC en hoofdtelefoonversterker en hierbij ook nog eens een fenomenale prijs-prestatieverhouding heeft, dan is de Shanling M0 een zeer interessante kandidaat.

  109


  Titel: Shanling M0 Portable Music Player - Zwart
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000099301054


   

De Shanling M0 is een van de kleinste en meest complete Hi-Res gecertificeerde muziekspelers in de markt. Met zijn handzame en solide behuizing is deze muziekspeler bij uitstek geschikt voor hardlopers, reizigers en voor muziekliefhebbers met een act....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top