Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Pest Tech™ - Ultrasone Ongedierte Verjager Pro |


 • Pest Tech™ - Ultrasone Ongedierte Verjager Pro |
  Pest Tech™ - Ultrasone Ongedierte Verjager Pro | Pest-Tech is de best verkopende ultrasone ongedierteverjager van Nederland en België. Onze Pest Tech™ Pest Chaser Pro is onlangs op de markt gekomen en is onze meest effectief model tot nu toe. Dit komt vooral omdat wij voor een dubbele micro-chip oplossing hebben toegepast met vaste en wisselende Ultrasone Geluidsgolven die tot 84KHz gaan. Sterker zal u nergens anders vinden! Maakt u geen zorgen: u en uw familie en huisdieren zullen niets horen. Maar de ongedierte in de omgeving zullen er erg veel last van hebben!


  Het Pest Chaser Pro ongedierteverjager is compact en makkelijk in gebruik. Het verjaagt muizen, spinnen, muggen, kakkerlakken, ratten en ander ongewenst ongedierte in uw huis of bedrijf. Voorzien van een zacht soft led licht die u aan of uit kan zetten. Wij gebruiken de nieuwste ultrasoon technologie! Gooi uw schadelijke afweermiddelen nu weg. Deze elektronische insectenverdelger is veilig voor mens en voor onze lieve huisdieren zoals honden en katten. Geurloos, geruisloos en zonder straling. Deze elektrische ongediertebestrijder maakt gebruik van een vaste ultrasone frequentie (22-35 KHz) en een wisselende frequentie tussen 24-84KHz. Deze geluidsgolven biedt de oplossing om ongedierte en ratten weg te drijven zonder ze te doden.

  Meestal duurt het 3 - 4 weken voordat deze ultrasone repellers effect hebben. Ze zijn zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt de pest repeller gemakkelijk in het stopcontact steken. Het liefst 10 - 40 cm boven de vloer. De Pest Chaser Pro doet vanzelf zijn werk. Dit kleine compacte apparaat heeft een reikwijdte voor een gebied tot 140 vierkante meter.

  LET OP----> De ultrasone kan niet door een muur heen dringen en het word aangeraden om per kamer één Pest Chaser Pro te gebruiken. Wat betreft een opslagruimte met een ernstige ongedierte plaag is het aan te raden om méérdere pest repellers in één ruimte te gebruiken.

  Voordelen van van Pest Tech™:

  ✅ Gemakkelijk in gebruik
  ✅ Geen vergif
  ✅ Geen insecten
  ✅ Geen Chemicaliën
  ✅ Geen vallen
  ✅ Onschadelijk & Milieuvriendelijk. Geschikt voor de keuken, woonkamer, badkamer, magazijn, kelder etc.

  LET OP: Mocht u een hamster of cavia in huis hebben dan is deze vorm ongedierte bescherming niet geschikt. De hamster en cavia kunnen deze frequentie ook horen.

  17,99


  Titel: Pest Tech™ - Ultrasone Ongedierte Verjager Pro |
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000117309561


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top