Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Draadloze Bluetooth Oordopjes - Volledig draadloze


 • Draadloze Bluetooth Oordopjes - Volledig draadloze
  Draadloze Bluetooth Oordopjes - Volledig draadloze Gadget fans, hier is ‘ie dan - ’s werelds kleinste draadloze oordopjes. HET IS TIJD om de kabels en verwarde draden los te laten en een nieuw niveau van audiokwaliteit en lichte draagbaarheid te ervaren met deze draadloze earbuds. Wij brengen je de ultieme True Wireless Bluetooth Earbuds, ontworpen met jouw vrijheid en efficiëntie in gedachten. Deze draadloze oordopjes zijn zorgvuldig ontworpen met de beste ergonomische pasvorm voor actieve personen om te genieten van de vrijheid terwijl je sport of onderweg bent.

  Met baanbrekende nieuwe draagbare oplaadtechnologie heb je 1,5-2 uur speeltijd. Bovendien kun je met de charging case de oordopjes nog eens 4 keer opladen en 12 uur extra speeltijd geven. Je kunt bellen en naar muziek luisteren - terwijl je geniet van geluid met gemiddelde kwaliteit - met het vertrouwen en comfort van een perfecte pasvorm en een stijlvol- en weerbestendig ontwerp. Wat je ook doet, wat je voorkeur ook is, met de ’s werelds kleinste oordopjes hebben we de perfect passende optie beschikbaar.

  Voordelen
  ✔ ’S werelds kleinste oordopjes
  ✔ Speelduur verder: 1,5-2 uur
  ✔ Oplaadtijd: 1,5-2 uur
  ✔ 4 keer extra opladen met de charging case
  ✔ Fast-charge de oordopjes in 30 minuten voor 1 uur speeltijd
  ✔ Compatibel met: alle Bluetooth-apparaten.
  ✔ Comfortabele, one-size-fits-all pasvorm
  ✔ Super betaalbaar, met de focus op prijs/kwaliteit

  Hoe te verbinden
  Het aansluiten van de Earbuds is super eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is de knop op beide oordopjes 3 seconden ingedrukt te houden totdat de LEDs knipperen. Na enkele seconden knippert er slechts één oordopje met rood licht en de andere heeft blauw licht. Rood is de linker oordop, waar de oordop met het blauwe licht de rechter oordop is. Schakel Bluetooth op uw telefoon in en selecteer het oordopje in de Bluetooth-opties van uw apparaat om te koppelen. That simple! De draadloze oortjes hebben ook slimme pairingtechnologie waardoor je slechts één keer hoeft te koppelen en de oortjes de volgende keren automatisch koppelen met uw smartphone, laptop of tablet.

  Besturing
  Met een zachte tik op de smart button, kunt je muziek afspelen / pauzeren, volgende track selecteren, oproepen beantwoorden / beëindigen en de digitale assistent Google of Siri oproepen. De charging case is perfect ontworpen om elke oordop in te bewaren en op te laden. Daarnaast is hij voorzien van een gemakkelijk af te lezen LED-batterij-indicators, zodat jij altijd weet hoe vol de batterij van de oplaadcase is.

  3 luisteruren
  Blijf in beweging met een luisterduur van 1,5-2 uur. Van werken tot sporten, de Bluetooth Earbuds zijn alles wat je nodig hebt om met je mee te nemen. Met de nieuwste Bluetooth-chipset en speciaal ontworpen firmware is het stroomverbruik optimaal. De earbuds maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde en geteste lithium-polymeerbatterijen van hoge kwaliteit in beide oorstukken en in de charging case.

  Draadloos opladen
  De 350 mAH-batterijcapaciteit in de case geeft de oortjes de mogelijkheid om ze tot 4 keer volledig op te laden en daarmee heb jij 12 uur extra speeltijd. Met de draagbare oplaadbehuizing kunt je je oortjes onderweg, overal en altijd opladen. De oortjes worden opgeladen terwijl deze zich in de case bevinden. Om de charging case op te laden, gebruik je eenvoudig de USB-oplaadkabel. De charging case is klein en licht genoeg om in je zak te bewaren.

  Specificaties
  ✔ Afmetingen: 14.0mm (h) x 14.8mm (w) x 20.0mm (l)
  ✔ Gewicht oortjes: 10 grams
  ✔ Fit Style: AirPods
  ✔ Ultra lichtgewicht, waterbestendig en sweatproof
  ✔ Bluetooth 5.0 + EDR Tech enhanced Bluetooth
  ✔ Near Field Magnetic Induction ("NFMI") chip
  ✔ Earbuds: Lithium-ion 40mAh battery, oplaadbaar
  ✔ Charging Case: Lithium-ion 350mAh battery, oplaadbaar

  Fettle Club
  Fettle Club heeft een passie voor innovatie en een streven naar perfectie in draagbare producten die zijn gecodeerd in de cultuur en het DNA van ons bedrijf. We richten ons op het leven van millennials om een breed scala aan high-fidelity-producten te ontwerpen die passen bij de millennial lifestyle, inclusief microfoons, hoofdtelefoons, telefoon- en woonaccessoires, kleding en gadgets voor persoonlijke, professionele en zakelijke toepassingen.

  Verpakkingsinhoud
  ✔ Eén paar draadloze True Wireless Earbuds.
  ✔ Draadloze oplader, om uw luistertijd te verlengen.
  ✔ USB-laadkabel, om de charging case op te laden.

  De enige echte draadloze- en 's werelds kleinste oordopjes met 1,5 uur speeltijd, water- & sweatresistant, draadloos opladen, Bluetooth 5.0 en een goed geluid. Haal ze nu in huis.

  Let op, dit is een verzegeld product die om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet geschikt is om te worden teruggezonden nadat de verzegeling na levering is verbroken.

  31,95


  Titel: Draadloze Bluetooth Oordopjes - Volledig draadloze
  Prijs: € 31,95
  Productcode: 9200000115233920


   

Gadget fans, hier is ‘ie dan - ’s werelds kleinste draadloze oordopjes. HET IS TIJD om de kabels en verwarde draden los te laten en een nieuw niveau van audiokwaliteit en lichte draagbaarheid te ervaren met deze draadloze earbuds. Wij brengen je de u....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top