Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa

Pokémon Detective Pikachu (Dvd + Blu-ray) (Limited


 • Pokémon Detective Pikachu (Dvd + Blu-ray) (Limited
  Pokémon Detective Pikachu (Dvd + Blu-ray) (Limited Dit is de limited edition uitgave met zowel de dvd als de blu-ray en een mooie pluche knuffel Pikachu! Wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt, zorgt zijn vermissing ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er is gebeurd.

  In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader; Detective Pikachu (Ryan Reynolds), een schattige, hilarische super detective/grappenmaker die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

  Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan verschillende Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

  39,99


  Titel: Pokémon Detective Pikachu (Dvd + Blu-ray) (Limited
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000116888625


   

Dit is de limited edition uitgave met zowel de dvd als de blu-ray en een mooie pluche knuffel Pikachu! Wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt, zorgt zijn vermissing ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top