Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
PolderTEAK PolderTEAK
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO City Politiebureau - 60141


 • LEGO City Politiebureau - 60141
  LEGO City Politiebureau - 60141 Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO® City politie op de ontsnapte boeven. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei accessoire-elementen, een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen en politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Inclusief zeven minifiguren en een politiehond. Eigenschappen:Inclusief zeven minifiguren: vier politieagenten en drie boeven, plus een politiehond-figuurtje.De set bestaat uit een driedelig politiebureau plus een politiehelikopter, snelle politiewagen, politiemotor en de truck van de boeven.Het politiebureau heeft drie verdiepingen en is inclusief twee cellen met wc's, ventilatiekanaal met rooster dat open kan en ontploffende muur-functie, helikopterplatform op het dak, schotelantenne, zoeklichten, hellingbaan, garage met gereedschap en deur die open kan, wachttoren, loopbrug, drie kantoren en een toegangshek.De helikopter heeft rotors die kunnen draaien en een cockpit die open kan.De truck van de boeven is inclusief draaibare, uitschuifbare hoogwerker.Schuif de hoogwerker uit zodat de boef het dynamiet in het ventilatiekanaal kan stoppen.Blaas de celmuur op met het dynamiet om de boef te bevrijden.Doe de garagedeur omhoog, druk op de hendel en de snelle politiewagen schiet ervandoor.Accessoire-elementen: drie paar handboeien, twee walkietalkies, een megafoon, vier mokken, een camera, stopbord, een koevoet, een moersleutel en twee staven dynamiet.Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 6-12 jaar.Het politiebureau is ca. 24 cm hoog, 36 cm breed en 36 cm diep.De helikopter is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 4 cm breed.De snelle politiewagen is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.De politiemotor is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 2 cm breed.De truck van deboeven is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

  99,99 67,99


  Titel: LEGO City Politiebureau - 60141
  Prijs: € 67,99
  Productcode: 9200000064416154


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top