Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dashview PT1080P bewakingscamera set | Draai/Kante


 • Dashview PT1080P bewakingscamera set | Draai/Kante
  Dashview PT1080P bewakingscamera set | Draai/Kante De nieuwste generatie beveiligingscamera. Voor zowel binnen als buiten. Weer- en waterbestendig. Volledig gemotoriseerd.
  Zeer eenvoudige installatie via de Smart Wifi app, dag en nacht duidelijk beeld, handig compact design, licht van gewicht, eigen geheugen voor beeldopslag en altijd een uitermate stabiele verbinding.
  Eenvoudig: Aansluiten op de netspanning en de App wijst u eenvoudig en snel de weg met het installeren van de camera op uw WiFi netwerk om de buiten- of binnen ruimtes van uw huis te bewaken en ieder geluid of iedere beweging te melden en te registreren.

  Full HD-resolutie
  De camera neemt op in Full HD-resolutie (1920x1080 pixels) voor compleet heldere beelden. Daarnaast is de camera 's nachts net zo krachtig: de nachtzichtmodus heeft een bereik van 30 meter.

  Waterbestendig
  Deze IP-camera, volledig opgenomen in een zeer robuuste waterbestendige behuizing, heeft een royaal intern geheugen van 16 GB. Dus geen gedoe met extra sd geheugen cards of harde schijf

  Kristalhelder
  De camera registreert Full HD-video’s en beelden van 1920x1080 pixels door middel van de 1/3-inch MOS-sensor voor een kristalheldere resolutie en wordt geactiveerd wanneer geluiden of bewegingen worden gedetecteerd.

  Tweerichtingscommunicatie
  Communiceren via de camera is mogelijk, aangezien spreken en luisteren in twee richtingen is ingeschakeld - dat wil zeggen dat hij net als een telefoon kan worden gebruikt wanneer mensen binnen bereik zijn.

  Eenvoudige installatie
  Bij de eenheid wordt een camerabevestiging geleverd en de snelle startgids zorgt ervoor dat het monteren in een handomdraai is gebeurd. Dankzij de pan- en tilt-functies kan de camera een groter oppervlak vastleggen wanneer u deze bedient met uw telefoon of tablet.


  Kan worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Kan met N.dis logo worden uitgeleverd indien de voorraad dit nodig maakt. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Geen ondersteuning van 5 GHz wifi


  Als Set met het Deur/Raam alarm
  Beveilig deuren en ramen snel en efficiënt met deze zelfstandig werkende deur/raamsensor. Met de meegeleverde tape bevestigt u de magnetische unit eenvoudig op een deur of raam en de hoofdunit op een deurpost of raamkozijn. Als er iemand binnenkomt, wordt het contact tussen de twee sensoren verbroken, waardoor er een sirene of deurbel afgaat (afhankelijk van de instellingen).
  Dankzij de geïntegreerde sirene werkt deze sensor volledig zelfstandig. Vier verschillende instellingen zorgen voor een zeer veelzijdige toepassing. Gebruik de deur/raamsensor als toegangsalarm, als herinneringssignaal dat er een deur openstaat (bijv. als u een vitrinekast hebt geopend om er sieraden uit te halen die u aan een klant wilt laten zien), als waarschuwingssignaal (met langzaam oplopend volume), bijv. als de koelkastdeur niet goed is gesloten, of als deurbel.  Eigenschappen

  • Eenvoudig te bevestigen met meegeleverde tape. Hoeft niet te worden ingesteld.
  • 4 verschillende alarmfuncties: deurbel, toegangsalarm, herinneringsignaal dat deur openstaat, opendeurdetector (met toenemend volume)
  • Werkt zelfstandig: perfect om het bestaande beveiligingsnetwerk van een woning uit te breiden, ongeacht het merk
  • Werkt met magnetische sensor: als het contact tussen de twee sensoren wordt verbroken, wordt het geïntegreerde alarm geactiveerd
  • Geïntegreerd alarm, sensor werkt zelfstandig, zonder hub of netwerk
  • Alarm van 85 dB
  • Onopvallend en compact design  Helaas is het nodig dat veel mensen vandaag de dag voor thuis moeten kiezen om met camerabewaking hun woning en andere eigendommen extra te beveiligen. Het is bij kiezen van camerabeveiliging belangrijk om rekening te houden met je eigen noden en verwachtingen van de beveiliging.


  119


  Titel: Dashview PT1080P bewakingscamera set | Draai/Kante
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9200000102662940


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top