Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch WNAT323471 - Serie 6 - Wasmachine


 • Bosch WNAT323471 - Serie 6 - Wasmachine
  Bosch WNAT323471 - Serie 6 - Wasmachine Op zoek naar een energiezuinige wasmachine met een klein laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Bosch WNAT323471 Serie 6 de ideale wasmachine voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Bosch WNAT323471. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 of 30 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

  Productvoordelen van de Bosch WNAT323471
  Erg zuinige wasmachine die nog 30% zuiniger is dan energielabel A+++
  Naast de standaard fabrieksgarantie zit er 10 jaar extra garantie op de motor
  De wasmiddellade wordt tijdens ieder wasprogramma automatisch schoongespoeld zodat er geen wasmiddelresten achterblijven
  VarioPerfect: de keuze om extra zuinig of extra snel te wassen

  Goed om te weten
  Door de relatief kleine trommel van 7 kg minder geschikt als je veel was in één keer wil doen. Stop de trommel niet te vol om trillingen en lawaai te voorkomen. Liever een wasmachine met een groter laadvermogen? Bekijk hier de Bosch wasmachines van 8 kg of bekijk hier ons hele assortiment wasmachines van 8 kg.
  Heeft geen automatische wasmiddeldosering, waardoor je zelf goed moet opletten dat je niet te veel wasmiddel gebruikt

  Als beste getest door de Consumentenbond
  Dit model werd in Maart 2016 als beste getest door de Nederlandse Consumentenbond, aangezien hij extreem zuinig is, degelijk is, veel programma's biedt en op een snelle manier effectief wast. Een aanrader dus!


  Bijvul-functie
  Voeg tijdens het programma makkelijk was toe, simpelweg door op de pauzeknop te drukken. De machine verlaagt het waterniveau, zodat je vloer droog blijft.


  10 jaar motorgarantie
  Deze wasmachine heeft een koolborstelloze motor, die vele jaren langer meegaat dan koolborstelmotors uit goedkopere modellen. Bovendien is deze motor extra stil. Mocht er toch iets mee misgaan, dan kun je rekenen op 10 jaar motorgarantie. Geen zorgen dus!


  Zelfreinigende wasmiddellade
  Niemand wordt blij van een vieze wasmiddellade met aangekoekte wasmiddelresten. Daarom zorgt deze Bosch dat de lade automatisch wordt doorgespoeld, zodat hij lekker schoon blijft. Niet onmisbaar, maar wel zo fijn...


  Opvallend stiller
  Deze wasmachine is stiller dan gemiddeld, wat onder andere komt door het ontwerp van de platen aan de zijkant. Door het 'o'-patroon worden de trillingen beperkt, wat wel zo fijn is in gehorige huizen.


  Kinderslot op de deur
  Bijna niets is zo interessant voor kinderen als een display met blinkende knopjes en lampjes, maar dat is bij deze droger niet erg. Je zet simpelweg de kinderbeveiliging aan!


  De beste service van Bosch
  Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

  Ontdek de wereld van Bosch  Meer voordelen
  AquaStop waterbeveiliging met levenslange garantie
  activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement
  EcoSilence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
  VarioTrommel: zacht en efficiënt wassen
  Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik
  Comfortabele volelektronische bediening
  Elektronisch onbalans-controlesysteem
  Indicatie overdosering wasmiddel
  Kinderbeveiliging op de deur
  Signaal bij einde van het programma
  Soepel deurslot voor het eenvoudig openen en sluiten van de deur
  Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
  Waterniveau-automaat
  Schuimherkenning

  Speciale programma's
  Spoelen
  Overhemden
  Sport
  Snel+mix
  Pompen / Centrifugeren
  Allergie+
  Extra snel 30'/15'
  Wol handwas
  Fijn/Zijde

  589


  Titel: Bosch WNAT323471 - Serie 6 - Wasmachine
  Prijs: € 589,00
  Productcode: 9200000038411373


   

Op zoek naar een energiezuinige wasmachine met een klein laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Bosch WNAT323471 Serie 6 de ideale wasmachine voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top