Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER Elleboogbrace - Zwart - One Size - Verstel


 • BUCHNER Elleboogbrace - Zwart - One Size - Verstel
  BUCHNER Elleboogbrace - Zwart - One Size - Verstel ✅ POPULAIR ||| ✅ Deze elleboogbrace wordt wereldwijd voorgeschreven door vooraanstaande fysiotherapeuten. Dit merk staat dan ook voor de beste kwaliteit.

  TOPKWALITEIT – De kwaliteit van deze elleboogbrace is onovertroffen. Er is alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat deze elleboogbrace lang mee en is deze duurzaam te noemen.

  COMFORTABELE FIT – Deze elleboogbrace draagt zeer comfortabel. Het neopreen materiaal sluit soepel om de arm en zweet niet. De brace biedt zowel steun als verlichting bij pijnklachten.

  Voordelen elleboogbrace
  Voor jouw gemak en overzicht hebben we de belangrijkste voordelen en kenmerken van deze elleboogbrace even voor je op een rij gezet:

  ✅ Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  ✅ Geeft ondersteuning
  ✅ Verlichting van pijnklanten
  ✅ Wereldwijd voorgeschreven door vooraanstaande fysiotherapeuten
  ✅ Comfortabele fit

  Praktische tips
  Lees ook onderstaande tips eens. Deze zijn bedoeld om de elleboogbrace optimaal te benutten en deze in goede conditie te houden:

  • De elastische banden erg strak aantrekken lijkt veel steun te bieden, maar te strak knelt dit juist de arm af. Trek deze banden dan ook niet te strak aan, maar op een manier die zowel ondersteuning biedt als waarbij je de arm nog soepel kunt bewegen.

  • Regelmatig schoonmaken van de brace bevordert de levensduur en is wel zo hygiënisch. Gebruik hiervoor lauw water met eventueel een milde zeepoplossing. Niet in de wasmachine en wasdroger stoppen

  Hoe te gebruiken?
  Wanneer je de elleboogbrace uit de verpakking haalt kan deze een ietwat vervelende geur afgeven. Deze verdwijnt snel, zeker wanneer je de elleboogbrace even buiten neerlegt. Steek je arm door de hiervoor bestemde opening en trek de brace omhoog tot iets over de elleboog, totdat deze prettig zit. Trek de elastische banden voldoende strak aan en bevestig deze met de klittebandsluitingen.

  18,9


  Titel: BUCHNER Elleboogbrace - Zwart - One Size - Verstel
  Prijs: € 18,90
  Productcode: 9200000113081208


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top