Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

BUCHNER ® Elleboog Brace - Zwart - One Size


 • BUCHNER ® Elleboog Brace - Zwart - One Size
  BUCHNER ® Elleboog Brace - Zwart - One Size Deze elleboogbrace wordt wereldwijd voorgeschreven door vooraanstaande fysiotherapeuten. Dit merk staat dan ook voor de beste kwaliteit.
  De kwaliteit van deze elleboogbrace is onovertroffen. Er is alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat deze elleboogbrace lang mee en is deze duurzaam te noemen.
  Deze elleboogbrace draagt zeer comfortabel. Het neopreen materiaal sluit soepel om de arm en zweet niet. De brace biedt zowel steun als verlichting bij pijnklachten.
  Voordelen elleboogbrace Voor jouw gemak en overzicht hebben we de belangrijkste voordelen en kenmerken van deze elleboogbrace even voor je op een rij gezet:
  - Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen - Geeft ondersteuning - Verlichting van pijnklanten - Wereldwijd voorgeschreven door vooraanstaande fysiotherapeuten - Comfortabele fit
  Praktische tips Lees ook onderstaande tips eens. Deze zijn bedoeld om de elleboogbrace optimaal te benutten en deze in goede conditie te houden:
  • De elastische banden erg strak aantrekken lijkt veel steun te bieden, maar te strak knelt dit juist de arm af. Trek deze banden dan ook niet te strak aan, maar op een manier die zowel ondersteuning biedt als waarbij je de arm nog soepel kunt bewegen.
  • Regelmatig schoonmaken van de brace bevordert de levensduur en is wel zo hygiënisch. Gebruik hiervoor lauw water met eventueel een milde zeepoplossing. Niet in de wasmachine en wasdroger stoppen
  Hoe te gebruiken? Wanneer je de elleboogbrace uit de verpakking haalt kan deze een ietwat vervelende geur afgeven. Deze verdwijnt snel, zeker wanneer je de elleboogbrace even buiten neerlegt. Steek je arm door de hiervoor bestemde opening en trek de brace omhoog tot iets over de elleboog, totdat deze prettig zit. Trek de elastische banden voldoende strak aan en bevestig deze met de klittebandsluitingen.

  17,99


  Titel: BUCHNER ® Elleboog Brace - Zwart - One Size
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000113081208


   

Deze elleboogbrace wordt wereldwijd voorgeschreven door vooraanstaande fysiotherapeuten. Dit merk staat dan ook voor de beste kwaliteit.
De kwaliteit van deze elleboogbrace is onovertroffen. Er is alleen gebruik gemaakt van kwali....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top