Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Eufy by Anker Eufycam - 1 beveiligingscamera / IP-


 • Eufy by Anker Eufycam - 1 beveiligingscamera / IP-
  Eufy by Anker Eufycam - 1 beveiligingscamera / IP- Deze set bestaat uit een basisstation en 1 Eufycam.

  Eufycam
  De Eufycam is een draadloze HD IP-camera welke werkt op een batterij. Deze batterij gaat maar liefst een jaar lang mee, wat uitzonderlijk lang is voor een beveiligingscamera. Je kan live beelden en opnames bekijken via de app op je smartphone. In tegenstelling tot vele andere merken heb je voor het terugkijken van opgeslagen beelden geen abonnement nodig. Het is daarnaast ook mogelijk om beelden op te slaan op een SD-kaart. De beveiligingscamera heeft gezichtsherkenning, waardoor je veel minder vaak een valse melding krijgt. Ook heeft hij ’s nachts perfect zicht vanwege zijn infrarood-functie. Omdat de camera tweewegs-audio heeft kan je communiceren met diegene die voor de camera staan en zou je dus een eventuele ongewenste gast kunnen aanspreken. De camera is verder uitgerust met een alarm welke 100 decibel kan produceren, welke actief zal worden als de camera met geweld wordt verwijderd. De beveiligingscamera is daarnaast zeer gemakkelijk te installeren, ook als je geen technische kennis hebt.

  Geen abonnement nodig
  Je kan via de EufySecurity App live beelden bekijken op je smartphone. Voor het terugkijken van opgeslagen beelden heb je geen abonnement nodig. Je kan dit gewoon doen via de app of de meegeleverde SD-kaart. De app werkt enorm snel en is verder makkelijk in gebruik.


  Gezichtsherkenning
  De Eufycam heeft gezichtsherkenning waardoor deze vaste bewoners of bezoekers herkent. Hierdoor krijg je geen valse meldingen als de camera beweging detecteert. Verder maakt de camera onderscheidt tussen mensen en dieren, dus zal deze niet afgaan als hij een dier detecteert.

  Praten met de persoon voor de camera
  Omdat de camera is uitgerust met een microfoon en speaker is het mogelijk om te communiceren met de persoon die voor de Eufycam staat. Heel handig om bijvoorbeeld tegen je postbezorger te zeggen dat hij het pakketje bij je buren mag afgeven.

  Nachtzicht
  In de camera zit een Sony Exmor-sensor, welke ervoor zorgt dat de camera ook in het donker scherpe en duidelijke beelden heeft.


  Tot 8 camera's uit te breiden
  Je kan tot 8 Eufycam's met een basisstation verbinden. Een Eufycam uitbreidingscamera is ook los te verkrijgen.

  Grote kijkhoek
  De camera heeft een kijkhoek van 140 graden. Hiermee houd je dus een groot deel van je huis of tuin in de gaten.

  Makkelijk te installeren
  Mede omdat de Eufycam draadloos is kan je deze binnen een paar minuten installeren. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Ook de app is zeer gebruiksvriendelijk.

  Werkt in alle weersomstandigheden
  De Eufycam is waterdicht met een IP-67 classificatie. Daarnaast kan de camera tegen temperaturen van -20 tot 50 graden Celsius.


  249


  Titel: Eufy by Anker Eufycam - 1 beveiligingscamera / IP-
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9200000107082470


   

Deze set bestaat uit een basisstation en 1 Eufycam.

Eufycam
De Eufycam is een draadloze HD IP-camera welke werkt op een batterij. Deze batterij gaat maar liefst een jaar lang mee, wat uitzonderlijk lang is voor een beveiligingscamera. Je kan live....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top