Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel PolsB


 • BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel PolsB
  BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel PolsB ✅ POPULAIR | ✅ In de categorie ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’ is deze verstelbare carpale tunnelspalk op MediconsumerReport.com als absolute nummer 1 uit de bus gekomen.

  BESTE KWALITEIT – Zo werd onder andere de kwaliteit van deze verstelbare carpale tunnelspalk geroemd. De hoogwaardige afwerking draagt bij aan de lange levensduur van de verstelbare spalk. Internationaal wordt deze verstelbare carpale tunnelspalk voorgeschreven door medici uit verschillende beroepsgroepen. Voor iedereen die kampt met zwakke polsen is deze spalk een uitkomst. Vooral mensen die lijden aan het carpaal tunnel syndroom hebben veel profijt van de verstelbare spalk.

  ZACHT EN SOEPEL MATERIAAL – De verstelbare carpale tunnelspalk is onder andere gemaakt van nylon. Dit materiaal draagt zeer comfortabel en zorgt ervoor dat u uw pols soepel kunt bewegen. De spalk is in twee maten verkrijgbaar. Qua kleur heeft u de kleur zwart.

  Voordelen verstelbare carpale tunnelspalk

  Benieuwd naar de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze verstelbare carpale tunnelspalk? We zetten ze uiteraard graag voor u op een rij.
  ✅ Professionele kwaliteit
  ✅ Draagt comfortabel
  ✅ Soepel materiaal
  ✅ Eenvoudig te reinigen
  ✅ In verschillende maten

  Praktische tips
  Volg onderstaande tips op voor een lange levensduur en optimaal gebruik van de verstelbare carpale tunnelspalk.
  • De verstelbare carpale tunnelspalk is eenvoudig te reinigen. Zo kunt u deze wassen in de wasmachine. Het is hierbij wel belangrijk dat u de wasvoorschriften in acht neemt.
  • Het klittenband kunt u eenvoudig schoonmaken door hier met een oude tandenborstel overheen te gaan. U verwijdert zo het vuil en hierdoor is het klittenband weer als nieuw.

  Hoe te gebruiken?
  Leg de verstelbare carpale tunnelspalk opengevouwen voor u neer. Doe uw duim door de daarvoor bestemde opening. Vouw de verstelbare vervolgens om uw pols en haal de banden door de gespjes. Bevestig vervolgens de uiteinden van de banden door middel van het klittenband.

  16,5


  Titel: BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel PolsB
  Prijs: € 16,50
  Productcode: 9200000103028966


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top