Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel Brace


 • BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel Brace
  BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel Brace Carpale tunnel spalk van BUCHNER ® voor optimale ondersteuning van de pols. In de categorie ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’ is deze verstelbare carpale tunnelspalk op MediconsumerReport.com als absolute nummer 1 uit de bus gekomen. Onder andere de kwaliteit van deze verstelbare brace werd geroemd. Deze verstelbare carpale tunnel spalk wordt internationaal voorgeschreven door medici uit verschillende beroepsgroepen. Voor iedereen die kampt met zwakke polsen is deze spalk een oplossing. Vooral mensen die lijden aan het carpaal tunnel syndroom hebben er veel profijt van.

  ✅ Winnaar ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’
  ✅ Zit comfortabel
  ✅ Eenvoudig te reinigen
  ✅ In verschillende maten

  Voordelen
  Deze brace van medische kwaliteit is gemakkelijk te reinigen, en hoogst efficiënt voor (onder andere) mensen die lijden aan carpale tunnel syndroom. De hoogwaardige afwerking van deze polsbrace draagt bij aan de lange levensduur van het product. Voor het maken van de spalk wordt ondermeer nylon gebruikt. Dit materiaal voelt zeer comfortabel aan en zorgt ervoor dat u uw pols soepel kan gebruiken. Deze brace is verstelbaar en te verkrijgen in twee maten, voor perfecte ondersteuning.
  Tips
  • De verstelbare carpale tunnel spalk is eenvoudig te reinigen. Dit kan gewoon in de wasmachine. Het is hierbij wel belangrijk dat u de wasvoorschriften in acht neemt.

  • Het klittenband kunt u eenvoudig schoonmaken door er met een oude tandenborstel overheen te gaan. Zo verwijdert u het vuil, en is hij weer zo goed als nieuw.

  Hoe te gebruiken?
  1.) Leg de verstelbare carpale tunnel spalk opengevouwen voor u neer

  2.) Doe uw duim door de daarvoor bestemde opening

  3.) Vouw het verstelbare deel vervolgens om uw pols en haal de banden door de gespjes

  4.) Bevestig vervolgens de uiteinden van de banden door middel van het klittenband


  19,99


  Titel: BUCHNER ® Premium Verstelbare Carpale Tunnel Brace
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000103028966


   

Carpale tunnel spalk van BUCHNER ® voor optimale ondersteuning van de pols. In de categorie ‘beste medisch hulpmiddel voor de pols’ is deze verstelbare carpale tunnelspalk op MediconsumerReport.com als absolute nummer 1 uit de bus gekomen. Onder ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top