Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Rugbrace - Houding Correctie - Brace - Rugband - P


 • Rugbrace - Houding Correctie - Brace - Rugband - P
  Rugbrace - Houding Correctie - Brace - Rugband - P Deze rugbrace van MaaHype verminderd klachten en behandeld pijn in de rug, schouders en nek. Daarnaast verbeterd ook nog is je houding.

  Rugbrace / Houding Correctie Brace / Rugband / Rug Brace / Rug support


  Heb je wel eens rugpijn, last van je nek en/of schouders?
  Dit probleem komt bij veel mensen voor. Na een sport of werkdag zakken je schouders en rug in. Dit kan nare gevolgen hebben en leiden tot klachten en last van je rug, schouders en nek.

  Slechte Houding
  Doordat je schouders ingezakt zijn kan het ook nog is zorgen voor een slechte houding waardoor je er niet zelfverzekerd uitziet. Dat wil je natuurlijk niet!

  Functie van de Rugbrace
  Deze posture corrector, oftewel rug brace van MaaHype, gaat je hierbij helpen om je lichamelijke klachten, waaronder rugklachten en nekklachten, te behandelen. Je kunt weer door het leven met een pijnloze lichaam en een zelfverzekerde houding.

  Lees snel verder wat deze verstelbare rug brace, die al honderden mensen heeft geholpen, voor jou kan betekenen.

  De Houding Correctie Brace van MaaHype
  ✔ Een zelfverzekerde houding
  ✔ Onesize & Unisex
  ✔ Behandeld rugproblemen
  ✔ Nauwelijks zichtbaar onder je kleding
  ✔ Inclusief Massagebal (t.w.v. 18,95)
  ✔ Okselpads bijgeleverd tegen irritaties en knelling onder je oksels

  ✔ Deze houdingscorrector is de MUST HAVE brace als je rug, schouder of nekklachten hebt. Met deze postuur corrector breng je jouw schouders en rug terug in hun natuurlijke positie en verbetert u de opgelopen klachten die samenhangen met een verkeerde houding.

  ❤ Pads & Massagebal
  De meeste rug braces zorgen ervoor dat er tijdens het dragen een knelling ontstaat onder je oksels. Daarom heeft MaaHype speciale okselpads bij de corrector. Hierdoor kun je zonder last de houding correctie brace dragen. Daarnaast krijg je ook nog is een triggerpoint massagebal.

  Voordelen► JUISTE HOUDING: De hele dag in de juiste houding lopen en zitten is lastig vol te houden. Deze houding correctie brace dwingt je daarom om rechtop te blijven lopen of zitten. Dit zorgt ervoor dat je rugspieren de nodige rust krijgen en niet overbelast raken.

  ►IDEALE HOUDING: De houdingscorrector maakt de schouders naar achteren gericht. Je wervelkolom past zich hierdoor perfect aan je lichaam en zo krijg je de ideale houding.

  ► KANTOORPOSITIE & SPORTHOUDING: Verbetert de houding die men aanneemt tijdens het werk en bij het sporten (krachtsport, fitness, hardlopen). Door het beoefenen van intensieve sporten kan de rug geblesseerd raken. De onesize rugbrace voorkomt deze klachten.

  ► OVERAL & VOOR IEDEREEN:
  Doordat deze houdingscorrector speciaal is ontworpen voor verschillende lichamen is het universeel bruikbaar. De unisex rugband is daarnaast ook nog dun en onzichtbaar onder je kleding, wat ervoor zorgt dat je er langer, slanker en zelfverzekerder uitziet. Het is hierdoor ideaal te gebruiken waar, wanneer en hoe dan ook.

  ▪ Daarnaast adresseert de houdingscorrector slechte houding, sleutelbeenpijn of breuken, gebogen schouders, fibromyalgie, acromioclaviculaire gewrichtspijn, schouder- of rugpijn, bult en strakke spieren.

  Tip
  ►Lees de instructie blaadje goed door voordat je de corrector gebruikt (zie onderaan de afbeelding PDF downloaden voor de instructieblaadje. Deze krijg je ook meegeleverd bij de bestelling)

  Waarom MaaHype ?
  ✔ De snelste levertijd
  ✔ Beste service
  ✔ Innovatief
  ✔ Niet tevreden? 30 dagen retourtijd
  ✔ Altijd open voor opmerkingen & feedback
  ✔ Orthopedisch aanbevolen

  ▪ Wij als Team MaaHype vinden dat jij het verdient om door het leven te gaan zonder klachten en pijntjes.

  60,0 25,99


  Titel: Rugbrace - Houding Correctie - Brace - Rugband - P
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9200000101463906


   

Deze rugbrace van MaaHype verminderd klachten en behandeld pijn in de rug, schouders en nek. Daarnaast verbeterd ook nog is je houding.

Rugbrace / Houding Correctie Brace / Rugband / Rug Brace / Rug support


Heb je wel eens rugpijn, last van j....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top