Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

The Versace Experience (Prelude)


 • The Versace Experience (Prelude)
  The Versace Experience (Prelude) Het eerste album, - The VERSACE Experience (PRELUDE 2 GOLD)- dat werd uitgebracht voor de The Gold Experience van 1995, was een geschenk aan de bezoekers van de collectie van de ontwerper tijdens de Fashion Week in Parijs. Geproduceerd in die tijd als een zeer gelimiteerde editie van een promotiecassette, bevatte het geremixte versies van de toekomstige favorieten ''Pussy Control'', ''Gold'' en ''Eye Hate U'', evenals zeldzame en commercieel onuitgegeven selecties van The New Power Generation en Prin
  e's jazz-fusion project Madhouse. De zeldzame promotionele cassette werd later ongelooflijk gewild, met ????n exemplaar dat een record plaatste als de best geprijsde cassette die verkocht werd en meer dan 4.000 dollar opleverde. Het werd nagemaakt als een limited edition cassette release als een exclusieve Record Store Day in april 2019 en was een van de meest populaire releases. Voor het eerst beschikbaar als LP,CD en digitaal.

  22,99


  Titel: The Versace Experience (Prelude)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000117501890


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top