Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon ZOEMINI C - Blauw


 • Canon ZOEMINI C - Blauw
  Canon ZOEMINI C - Blauw Fotografeer en print direct met de opvolger van de Zoemini, de Zoemini C. De zakformaat fotoprinter met camera vormt een aanwist voor fotoliefhebbers die op zoek zijn naar een 2-in-1 model. De Zoemini C maakt gebruik van de vlekbestendige Zink™-technologie en met de zelfklevende achterkant kan je de foto's overal op plakken. Draagbare 2-in-1-technologie In tegenstelling tot de Zoemini, waarbij je foto's maakt via een smartphone, heeft de lichte Zoemini C een ingebouwde camera, het perfecte apparaat voor selfie-fans. Met het compacte, draagbare ontwerp kun je onderweg printen zonder inkt. En met de 5-Megapixel Zoemini C-camera kun je elk belangrijk moment vastleggen. Van pixels tot print De Zoemini C is voorzien van Zink™-printtechnologie en bevat tot 10 vel 2x3-inch (5 x 7,6 cm) fotopapier. Het papier is bedekt met microkristallen die reageren op hitte. Zo krijg je snel, prints die bestand zijn tegen inktvlekken, scheuren en water. Say ‘Selfie! De Zoemini C is ontworpen voor selfieliefhebbers. Met de spiegel kun je controleren of je er goed uitziet. Verder kun je aangepaste geluidseffecten toevoegen voor het indrukken van de sluiter en de aan/uit-knop. Als je opnamen wilt opslaan, hoef je alleen een Micro SD-kaart te plaatsen. Printen en opplakken Met Zink™-fotopapier hebben je foto's geen lijstje nodig. Print de foto en trek de beschermlaag eraf. Dankzij de zelfklevende achterkant kun je de prints op de muur of je laptop plakken. Zo kun je overal genieten van je herinneringen. Standaard meegeleverd: Canon Instant Camera Printer Zoemini CCanon Zink fotopapier (10 vellen + 1 smartsheet)HandleidingUSB kabelPolsbandje

  118,99


  Titel: Canon ZOEMINI C - Blauw
  Prijs: € 118,99
  Productcode: 9200000109101008


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top