Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alecto COA-28 Koolmonoxide melder - luid alarm, si • Alecto COA-28 Koolmonoxide melder - luid alarm, simpel te plaatsen 7 jaar sensor - Wit

  Alecto COA-28 Koolmonoxide melder - luid alarm, si Betrouwbare Koolmonoxidemelder: luid alarm, simpel te plaatsen
  De meeste Nederlandse woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Dat bespaart een hoop energie en daarmee kosten en zorgt voor een comfortabel koel of warm huis in elk seizoen. Heel prettig dus, er is alleen één aspect om op te letten: het risico dan koolmonoxide vrij komt en nergens naartoe kan. In tegenstelling tot wat mensen denken is koolmonoxide niet alleen afkomstig van lekkende oude Cv-ketels. Ook een moderne Hr-ketel, schoorsteen of geiser kan koolmonoxide afgeven, als er niet op tijd onderhoud aan gepleegd wordt. En dat schiet er nog weleens bij in. Gelukkig is er een even eenvoudige als voordelige oplossing: het plaatsen van een Koolmonoxidemelder. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoor je het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om je wakker te maken als je slaapt. Net als brandmelders is deze Koolmonoxidemelder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen.
  Waar plaats je een Koolmonoxidemelder?
  Je krijgt deze Koolmonoxidemelder heel compleet geleverd, klaar voor montage en gebruik. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en je bent klaar. De beste plek voor een Koolmonoxidemelder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel. Deze koolmonoxidemelder is een uitstekende keuze, want:

  Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012
  Sensor heeft een levensduur van 7 jaar.
  Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel. Dus daar slaap je niet doorheen.
  Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.
  Je kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is.
  De melder is simpel en snel te monteren.


  Koolmonoxidemelder detecteert gas dat mensen niet ruiken, proeven of zien
  Koolmonoxide is een gas, maar voor mensen is het niet waarneembaar. Je zult dus nooit gewaarschuwd worden door een vreemde geur of een zichtbare damp. Alleen een koolmonoxidemelder kan je waarschuwen wanneer nodig. Voorkom een koolmonoxidevergiftiging of erger met deze betrouwbare koolmonoxidemelder.
  Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

  22,99


  Titel: Alecto COA-28 Koolmonoxide melder - luid alarm, si
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000052803322


   

Betrouwbare Koolmonoxidemelder: luid alarm, simpel te plaatsen
De meeste Nederlandse woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Dat bespaart een hoop energie en daarmee kosten en zorgt voor een comfortabel koel of warm huis in elk seizoen. Heel prettig ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top