Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Nokia 9 PureView - 128GB - Blauw


 • Nokia 9 PureView - 128GB - Blauw
  Nokia 9 PureView - 128GB - Blauw De Nokia 9 PureView is de eerste smartphone met wel 5 camera's op de achterkant! De camera's verzamelen tot wel 10 keer meer licht waardoor je meer details en textuur vastlegt in je foto's. En het is mogelijk om "RAW" DNG-formaatafbeeldingen te maken waarbij alle details behouden worden. De gemaakte foto's kun je perfect bekijken op de edge-to-edge 5,99 inch display met PureDisplay-technologie. Daarnaast beschikt de smartphone over een vingerafdrukscan en kun je de Nokia 9 PureView draadloos opladen.

  Nokia is altijd het merk geweest waarop je kon vertrouwen, toestellen die gewoon niet stuk gingen, met als pronkstuk: de Nokia 3310. Tegenwoordig gaat deze vergelijking nog steeds op en kun je ook met een gerust hart vertrouwen op de software, namelijk: Android One. Met Android One is en blijft de Nokia 9 PureView enorm veilig, up-to-date en snel. Dankzij deze nieuwe software bevat de Nokia 9 PureView geen onnodige apps of verborgen processen die de levensduur van de batterij verminderen of opslagruimte innemen. Android One smartphones van Nokia krijgen maandelijkse updates die je telefoon alleen maar beter maken.

  Plus- en minpunten van de Nokia 9 PureView
  Altijd veilig, snel en up-to-date met Android One
  Wel vijf camera's
  Kan draadloos worden opgeladen
  Vingerafdrukscan geïntegreerd in het scherm
  Geen headset aansluiting waardoor je een tussenstuk nodig hebt

  Vijf camera's
  De Nokia 9 PureView heeft 5 ZEISS-camera's. De vijf 12MP camera's verzamelen tot 10 keer meer licht, waardoor je meer details en textuur vastlegt in je foto's. Hoe gaat dit in zijn werk? Elk van de vijf camera's neemt automatisch de optimale instellingen voor verschillende delen van de scene aan. Door middel van op maat gemaakte algoritmen en artificial intelligence (AI) schieten de camera's tegelijkertijd. Ten slotte worden de afbeeldingen samengevoegd tot een enkele HDR-foto met textuur en details.
  Twee kleursensoren die zorgen voor levendige kleuren in afbeeldingen. En drie sensoren die tot 10 keer meer licht kunnen opvangen dan een standaard sensor. Ook beschikt de smartphone over een unieke zwart-witmodus met meerdere camera's voor scherpe opnamen. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in Google foto's, bijvoorbeeld het herfocussen op alternatieve delen van de scene vanuit Google Foto's nadat je de opname hebt gemaakt.
  De vijf camera's passen de belichting automatisch aan, waardoor je uitstekende details behoudt in het gebied van bijvoorbeeld fel zonlicht maar ook in de donkere schaduw. Ook is het mogelijk om "RAW" DNG-formaatafbeeldingen te maken waarbij alle details beter behouden worden dan normaal met een .jpg afbeelding.

  Design
  De Nokia 9 PureView heeft een edge to edge 5,99 inch P-OLED display met een verbeterde kijkervaring door de PureDisplay-technologie. Hierdoor heb je rijkere kleuren, meer contrast en scherpe details. Ook is er een vingerafdrukscan geïntegreerd onder het scherm en kun je de Nokia 9 PureView draadloos opladen. Door de Qualcomm Snapdragon 845 processor heeft de smartphone geen moeite met presteren.

  Android One
  Puur, veilig en up-to-date. Er zijn geen apps die je niet nodig hebt en geen verborgen processen die de levensduur van de batterij verslinden. Belangrijk voordeel hiervan is dat je meer opslag en een langere levensduur van de batterij hebt. Nokia garandeert 3 jaar lang maandelijkse beveiligingsupdates, zo blijft je telefoon zo veilig mogelijk. Lees hier meer over Android One!

  615


  Titel: Nokia 9 PureView - 128GB - Blauw
  Prijs: € 615,00
  Productcode: 9200000106586664


   

De Nokia 9 PureView is de eerste smartphone met wel 5 camera's op de achterkant! De camera's verzamelen tot wel 10 keer meer licht waardoor je meer details en textuur vastlegt in je foto's. En het is mogelijk om "RAW" DNG-formaatafbeeldingen te maken....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top