Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

L.O.L. Surprise OMG Top Secret M.C. Swag - Tienerp • L.O.L. Surprise OMG Top Secret M.C. Swag - Tienerpop

  L.O.L. Surprise OMG Top Secret M.C. Swag - Tienerp O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, want we willen de wereld verrassen.
  L.O.L. Surprise! O.M.G.-Fashion Pop Swag met 20 verrassingen om uit te pakken. Ze is de meest intense M.C. van het stel met adembenemende kenmerken, prachtig haar en haar eigen, fantastische stijl. Ze is de grote zus van het bij de fans favoriete L.O.L. Surprise!-personage M.C. Swag en biedt een compleet unieke uitpakervaring. Schuif het pakket uit elkaar om een foto en biografie van de pop en de eerste set verrassingen te onthullen. Pak het allemaal uit: haar modieuze kleding wordt bewaard in mooie kledingzakken, haar schoenen zitten in een eigen schoenendoos en haar accessoires in haar hoedendoos. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen waar Swag chilt en wacht tot ze haar waanzinnige mode aan mag trekken. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De kleedkamer wordt een herbruikbare speelset waarin Swag kan laten zien hoe modieus ze is. Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. bevat een Fashion Pop, waanzinnige mode, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tasje, haarborstel, poppenstandaard en een pakket dat een herbruikbare speelset wordt. Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G.-Fashion Poppen.

  • Pak 20 verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! O.M.G.-Fashion Pop Swag met adembenemende kenmerken en prachtig haar.
  • Swag is de grote zus van het bij de fans favoriete L.O.L. Surprise!-personage M.C. Swag.
  • Trek Swag haar übercoole mode aan en vul aan met de fantastische accessoires.
  • Het pakket wordt een herbruikbare kleedkamer-speelset waarin Swag kan laten zien hoe modieus ze is.
  • Inhoud: Fashion Pop, mode, schoenen, schoenendoos, accessoires, hoedendoos, haarborstel, kledingzakken, poppenstandaard en herbruikbare -speelset voor een gloednieuwe uitpakervaring.
  Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G.-Fashion Poppen.

  34,99


  Titel: L.O.L. Surprise OMG Top Secret M.C. Swag - Tienerp
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000109557115


   

O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, w....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top