AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony Reader (PRS-T3) - Zwart


 • Sony Reader (PRS-T3) - Zwart
  Sony Reader (PRS-T3) - Zwart ZGAN! - Sony PRS-T3 E-reader (E Ink Scherm) Wifi, rood, met snapcover compleet in de originele verpakking!
  De Sony PRS-T3 Ereader is de opvolger van de Sony PRS-T2 Wifi E-reader (E Ink Scherm)..

  Dunner, lichter en een stijlvol design. De Reader is voorzien van een stijlvolle cover: als je hem opent kun je meteen verder lezen waar je de laatste keer bent gestopt. Je vergeet dat je naar een scherm kijkt. Advanced Page Refresh, een unieke technologie van Sony, zorgt ervoor dat het omslaan van de bladzijden vloeiend verloopt, zodat je tot vier uur lang ongestoord kunt blijven lezen. Wanneer je even na wilt denken over wat je hebt gelezen, sluit je de cover om de batterij te sparen en je Reader te beschermen. Houd de Reader vast met maar één hand. Hij is zo dun, licht en compact dat je hem makkelijk mee kunt nemen in je jaszak.

  Leest net als papier
  Open de Reader en begin met lezen. Het E-ink-scherm van 6 inch is duidelijk, helder en prettig voor de ogen. De Advanced Page Refresh, een unieke technologie van Sony, zorgt ervoor dat het omslaan van de bladzijden vloeiend verloopt, zodat je tot vier uur lang ongestoord kunt blijven lezen.

  Overal en altijd
  Dit is de lichtste e-reader inclusief cover die ontworpen is om makkelijk mee te nemen in je jaszak. Houd de Reader vast met maar één hand. Hij is zo dun, licht en compact dat je hem makkelijk mee kunt nemen in je jaszak. Zo heb je je favoriete ebooks altijd bij je. Met een gewicht van slechts 200 gram inclusief cover is het de ideale reisgenoot.

  Beschermend
  Met een stijlvolle cover, is dit de e-reader die het meest op een papieren boek lijkt. Open de cover om heerlijk verder te lezen. Stop je even met lezen dan spaar je de batterij door de cover te sluiten. De cover beschermt bovendien het beeldscherm als je je Reader onderweg gebruikt.

  Snel opladen
  In slechts drie minuten is de batterij van je Reader weer voldoende opgeladen om een ebook van ongeveer 600 bladzijden te kunnen lezen. En als je de Reader volledig oplaadt gaat de batterij maar liefst twee maanden mee.

  Verbeter je leeservaring
  Wil de de betekenis of een vertaling van een woord opzoeken dan is dat geen probleem met de vele woordenboeken die aanwezig zijn. Je hebt de beschikking over vijf woordenboeken in je eigen taal en diverse tweetalige woordenboeken, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, die al op je Reader zijn geïnstalleerd. Allemaal binnen handbereik om jouw leeservaring nog prettiger te maken.

  Wi-Fi
  Door de draadloze netwerkverbinding heb je nog meer mogelijkheden binnen handbereik. Met ingebouwde Wi-Fi kun je direct ebooks via je Reader kopen zonder hem te hoeven koppelen aan je pc. Of zoek aanvullende informatie over wat je leest als je in de buurt bent van een hotspot. Google auteurs, update je Facebook-pagina met een favoriet citaat of markeer passages met Evernote, waar je ook bent.

  Je bibliotheek uitbreiden
  Met de Reader van Sony draag je letterlijk een hele bibliotheek met je mee. Je kunt 1200 ebooks opslaan in het interne geheugen van 2GB, meer dan genoeg voor zelfs de meest fanatieke lezer. Op een MicroSD-kaart of een USB-stick kun je er nog eens tienduizenden kwijt. Je volgende ebook is dus altijd binnen handbereik.

  Kenmerken van de Sony PRS-T3:
  - 6 inch E Ink Pearl display, multi-touch
  - Resolutie van 758 bij 1024 pixels met 16 grijstinten
  - Leest als papier
  - 200 gram, de lichtste e-reader inclusief cover
  - 2 GB intern geheugen, uit te breiden via microSD-kaarten
  - Ondersteunde bestandsformaten: EPUB, PDF, JPEG, PNG, GIF, BMP
  - 12 woordenboeken

  99


  Titel: Sony Reader (PRS-T3) - Zwart
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9200000019404915


   

ZGAN! - Sony PRS-T3 E-reader (E Ink Scherm) Wifi, rood, met snapcover compleet in de originele verpakking!
De Sony PRS-T3 Ereader is de opvolger van de Sony PRS-T2 Wifi E-reader (E Ink Scherm)..

Dunner, lichter en een stijlvol design. De Reader ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top