Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - L Keukenkraan


 • GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - L Keukenkraan
  GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - L Keukenkraan Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen over de GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan.

  De GROHE Red 3-in-1 keukenmengkraan biedt je kokend heet water direct uit de kraan met één druk op de knop. Gebruik de kokend heet waterkraan zoals je een waterkoker zou gebruiken: voor thee en koffie en het vullen van pannen.  De kookwaterfunctie wordt geactiveerd via de deactiviatie van de kinderbeveiliging, terwijl het standaard warme en koude water wordt geregeld via een slanke, voorwaartse hendel. De hoge U-vormige uitloop maakt het makkelijk om kokend heet water in een pan te doen en de uitloop heeft een draaibereik van 150° voor verdere flexibiliteit.

  GROHE SilkMove zorgt voor een moeiteloze, precieze hefboomwerking. Veiligheid staat voorop bij dit product. De mengkraan beschikt over een automatische GROHE ChildLock-functie, die wordt bediend via de touch knoppen en de GROHE CoolTouch-technologie zorgt ervoor dat het oppervlak van de uitloop nooit te warm is om aan te raken.

  Het is gecertificeerd met een energie A-label voor energie-efficiëntie en de de boiler kan ook in de Holiday Modes worden gezet, waarbij de temperatuur beperkt is tot 60° C. Het levert direct 5,5 liter kokend heet water en de boiler is gemaakt van titanium voor een uitstekende corrosie bescherming. De prachtige en duurzame GROHE StarLight chroom afwerking zorgt ervoor dat hij er jarenlang strak uit blijft zien.

  Het mengventiel mengt ook koud water met kokend heet water om je onmiddellijk warm water te geven. Hierdoor hoef je nooit te wachten tot het water warm is en wordt minder water verspild.

  Bekijk de voordelen in deze video:


  Voordelen GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan met L-uitloop
  Touch bediening
  Kinderbeveiliging met LED indicatie
  Pan-vul-functie met automatische waterstop
  Vakantiemodus
  Energie A-label
  Mengventiel
  Slanker design

  Bekijk een review over de GROHE Red 3-in-1 kokend water kraan:


  Hoe weet je zeker dat het past:
  De hoogte van de keukenmengkraan is 378mm. De boiler heeft een diameter van 210mm en een hoogte van 490mm.

  Wat zit er in de verpakking:
  • GROHE Red 3-in-1 keukenkraan L-uitloop
  • L-size boiler (7 liter)
  • 70 cm aansluitslang
  • Kruisstuk
  • Wandbeugel
  • Nederlandse montagehandleiding

  Garantie:
  Er zit 2 jaar fabrieksgarantie op GROHE Red New keukenkranen + 1 jaar extra garantie wanneer je het product registreert bij GROHE.

  Hoe installeer je de GROHE Red 3-in-1 kokend water kraan?


  Voordelen GROHE Red kokendwaterkranen:
  GROHE Red 3-in-1: kokend heet én warm-, koud- en gemengd water uit één kraan
  Met de GROHE RED 3-in-1 kokendwaterkraan kan het allemaal: kokend heet water pakken of gewoon koud-, warm, of gemengd water tappen. Allemaal uit dezelfde kraan. En de innovatieve tijdbesparende kraan kun je eenvoudig plaatsen in het al bestaande gat van je oude kraan. De 3-in-1 kraan is te combineren met een Single M boiler (4 liter) voor kokend heet water, of met een Combi L Boiler (8 liter) voor zowel direct kokend heet water als warm water.

  Bespaar tijd met direct kokend heet water
  De GROHE Red L-Size boiler helpt je om thee te zetten, om groenten te blancheren, het steriliseren van babyflessen en schoonmaken van kookgerei - direct en moeiteloos. Deze handige boiler voor keukens zonder warm watertoevoer past in iedere regulier keukenkastje. De boiler levert maximaal 5,5 liter kokend heet water (100 ° C). Hierdoor bespaar je ruimte op je werkblad, omdat je geen waterkoker meer nodig hebt. En je hebt direct kokend heet water uit je kraan waardoor je tijd bespaart.

  Titanium boiler: kwaliteit gewaarborgd
  GROHE Red boilers zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hittebestendig titanium, kunnen tegen extreme temperatuurwisselingen, zijn bestand tegen corrosie en hebben een lange levensduur. En titanium geeft geen metaalsmaak af zodat water -zoals het hoort- altijd gewoon naar water smaakt.

  Holiday Modus voor betere energie-efficiëntie
  De GROHE Red boiler heeft een energie A-label. Dankzij de verbeterde isolatie en nieuw ontwerp is er minder warmteverlies. Bij afwezigheid kan de boiler op Holiday Modus worden ingesteld via een schakelaar aan de voorzijde waardoor de maximale watertemperatuur naar 60 ° C wordt verminderd. Hierdoor bespaar je energie.

  Veiligheid voorop met een LED-kinderbeveiliging
  Zorg ervoor dat veiligheid je hoogste prioriteit is met de GROHE kinderbeveiliging LED-functie. Druk gedurende 1 seconde op het slotje. Na deactivatie van de kinderbeveiliging licht de buitenste LED ring rood op. Druk op het GROHE Red icoontje om kokend heet water te krijgen en verwijder je vinger om per direct te stoppen. De GROHE kinderbeveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer de GROHE Red-functie gedurende 5 seconden niet wordt gebruikt. Om de panvul functie te unlocken druk nogmaals op het kinderbeveiligingsicoontje. De buitenste LED ring licht geel op. Druk op het GROHE Red icoontje om de panvul functie gedurende 1 minuut te activeren (3L kokend water).

  GROHE CoolTouch®: nooit meer angst voor een te hete kraan, zelfs bij een hoge temperatuur
  GROHE CoolTouch® technologie voorkomt het branden van je hand aan de kraan. Zelfs als het water kokend heet is. De buis-in-buis constructie laat het koude water door de buitenste buis stromen en het hete water door de binnenste buis. Een veilig gevoel, zeker voor kleine kinderen.

  Hoge uitloop: handig tijdens het koken
  Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

  Draaihoek van 150° voor het moeiteloos draaien van de uitloop
  Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 150°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

  GROHE StarLight® – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden
  Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl het er altijd als nieuw uitziet.

  1355,0 839


  Titel: GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan - L Keukenkraan
  Prijs: € 839,00
  Productcode: 9200000081614680


   

Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen over de GROHE Red 3-in-1 kokendwaterkraan.

De GROHE Red 3-in-1 keukenmengkraan biedt je kokend heet water direct uit de kraan met één druk op de knop. Gebruik de kokend heet waterkraan zoals je een....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top