Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Courage (Deluxe Edition) • Courage (Deluxe Edition)

  Courage (Deluxe Edition) Superster Celine Dion heeft drie nieuwe nummers uitgebracht van haar langverwachte album Courage. "Imperfections”, "Lying Down" en "Courage" zijn nieuwe tracks van het eclectische nieuwe album, die elk een spannende nieuwe creatieve richting voor Celine vertegenwoordigen. Een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks, Courage is haar eerste Engelse album in 6 jaar en zal overal verkrijgbaar zijn op 15 november.

  De eerste 3 nieuwe tracks die Celine heeft gereleased geven een goed beeld van de diversiteit van het nieuwe album. "Imperfections', is een nummer waar de zoektocht naar jezelf en zelfkritiek centraal staat. "Lying Down" herinnert ons er allemaal aan dat we onze mentaliteit moeten veranderen om verder te komen na een giftige relatie en is geschreven door David Guetta, Giorgio Tuinfort en Sia Furler. Het titelnummer "Courage" is een hymne die oproept tot kracht en vastberadenheid wanneer je op de afgrond van een nieuwe uitdaging staat. Op het album staat ook het eerder uitgebrachte "Flying On My Own", dat Celine op de laatste avond van haar historische 16-jarige residentie in Las Vegas speelde. Het nummer markeerde Celine's eerste stap in de gedurfde volgende fase van haar carrière.

  29,99


  Titel: Courage (Deluxe Edition)
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000120746492


   

Superster Celine Dion heeft drie nieuwe nummers uitgebracht van haar langverwachte album Courage. "Imperfections”, "Lying Down" en "Courage" zijn nieuwe tracks van het eclectische nieuwe album, die elk een spannende nieuwe creatieve richting voor Cel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top