Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Mossmedia M7PRO - Volledig Draadloze Oordopjes Met


 • Mossmedia M7PRO - Volledig Draadloze Oordopjes Met
  Mossmedia M7PRO - Volledig Draadloze Oordopjes Met @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een huismerk of merkloos product, mogelijk met een veel lagere kwaliteit en dan het origineel. Kom niet voor verassingen te staan en kies voor de originele Apple Airpods. Bekijk ze hier.

  M7PRO - Draadloze oordopjes - Earbuds - Alternatief AirPods - Geschikt voor alle bluetooth apparaten Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met je smartphone. De draadloze oordopjes configureer eenvoudig via Bluetooth. Daarna gaat alles vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je devices. Dit maakt deze draadloze oordopjes het beste alternatief van de Apple AirPods. Bij deze draadloze oordopjes worden standaard een oplaad box meegeleverd, hiermee laat je de draadloze oordopjes gemakkelijk en snel weer op. Dankzij de ingebouwde microfoon is draadloos bellen ook geen probleem meer. Overtuig jezelf en laat dit product je verassen door een essentieel onderdeel van je dag te worden. De oordopjes zijn geschikt voor elk merk telefoon, waaronder bijv. de Apple iPhones en Samsung smartphones. Stop met zoeken en profiteer van de draadloze oordopjes van Mossmedia! Geniet vanaf morgen van de beste kwaliteit met de oordopjes van Mossmedia, het beste alternatief van de Apple AirPods. In de verpakking zit:
  ✔ Twee draadloze oordopjes
  ✔ Oplaad box
  ✔ USB Type-c kabel
  ✔ Handleiding Specificaties
  Geluid: Krachtige geluidsweergave
  Bluetooth versie: V4.2
  Batterijduur: 1,5 uur muziek, 2 uur bellen
  Maat: Even groot als de Apple Airpods, Breedte 3,5cm, Hoogte 2,5cm, Diepte 1,5cm
  Geschikt: Voor alle Bluetooth apparaten
  Bluetooth afstand: 10 meter

  29,99


  Titel: Mossmedia M7PRO - Volledig Draadloze Oordopjes Met
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000110472516


   

@media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een huismerk of merkloos product, mogelijk met een veel lagere kwaliteit en dan het origineel. Kom niet voor verassingen te staan en k....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top