Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Puckababy Bag Slaapzak 4-seizoenen 6 m/2.5 y - Mil


 • Puckababy Bag Slaapzak 4-seizoenen 6 m/2.5 y - Mil
  Puckababy Bag Slaapzak 4-seizoenen 6 m/2.5 y - Mil Puckababy Bag 4-seizoenen slaapzak 6 m/2.5 y is de ideale slaapzak voor je kindje. Dit vierseizoenen slaapzakje is lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. In de lente gebruik je alleen de buitenzak en in de zomer haal je de mouwen van de slaapzak. In de herfst gebruik je de zachte binnen voering en in de winter doe je daar de buitenzak overheen en de wantjes aan. De extra geborgenheid van de Bag bevordert de diepe slaap. De slaapzak sluit mooi aan op het lijfje en de armpjes. De combinatie van pasvorm en hoge kwaliteit materialen voorkomt dat de kleintjes zich in hun bedje ‘verloren’ en onbehaaglijk voelen. De 4 seizoenen slaapzak maakt de overgang naar gewoon slapen gemakkelijker en houdt de rust vast. Je kindje zal zich niet bloot woelen en rolt minder gemakkelijk om.

  The Bag is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot kinderen van 2,5 jaar. De slaapzak is in lengte verstelbaar, deze is volledig naar wens in te stellen. De buitenzak is van 100% katoen en de binnenzak van 50% katoen en 50% microfiber. De Bag wordt vervaardigd in Europa door BSCI goedgekeurde leveranciers. De rechten van werknemers zijn veilig gesteld en er komt geen kinderarbeid bij kijken.

  Kenmerken van The Bag van Puckababy:
  • In lengte verstelbaar
  • 1 Slaapzak biedt maar liefst 4 varianten, voor gebruik tijdens alle seizoenen
  • Altijd de juiste dikte m.b.t. de omgevingstemperatuur
  • Wantjes in de winter en afritsbare mouwen in de zomer
  • Mooie kwaliteit en goede pasvorm
  • Getest volgens de strengste veiligheidsnormen

  Veiligheidstips van VeiligheidNL:
  • In een babyslaapzak kan je kindje niet onder de dekens kruipen, de kans op warmtestuwing en adembelemmering (en dus ook de kans op wiegendood) wordt beperkt. Daarnaast maakt een babyslaapzak het moeilijker om te draaien, je kind kan moeilijker uit bed klimmen en kan zich niet blootwoelen.
  • Zorg ervoor dat de babyslaapzak sluit met een rits, niet met knopen. De sluiting van de rits zit ook liever niet bij de hals, maar ter hoogte van de onderbeentjes. Dit voorkomt dat de grootte van de halsopening kan variëren en je kind de sluiting makkelijk kan openen.
  • Koop altijd een goed passende babyslaapzak, de armsgaten mogen niet te groot zijn zodat je kindje niet in de babyslaapzak kan kruipen.
  • Het stiksel moet van katoen zijn. Nylon stiksel kan, als het loslaat, de vingers van je kind afknellen.
  • Bij het gebruik van een gewatteerde slaapzak is ander beddengoed veelal overbodig. Je kunt een dunne babyslaapzak met een lakentje of dunne deken gebruiken, mits je deze stevig en kort opmaakt.
  • Gebruik nooit een slaapzakriem om je kind vast te leggen. Steek ook geen riem of iets vergelijkbaars door de armsgaten van een slaapzakje.

  104


  Titel: Puckababy Bag Slaapzak 4-seizoenen 6 m/2.5 y - Mil
  Prijs: € 104,00
  Productcode: 9200000094693918


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top