Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony NW-ZX300S Walkman - Hi-Res audio MP3-speler -


 • Sony NW-ZX300S Walkman - Hi-Res audio MP3-speler -
  Sony NW-ZX300S Walkman - Hi-Res audio MP3-speler - Met de Sony NW-ZX300S Walkman klonk je muziek onderweg nog nooit zo goed. Dankzij de Hi-Res audio ondersteuning kan je jouw favoriete muziek in studiokwaliteit beluisteren. In combinatie met een Hi-Res audio koptelefoon haal je met deze Hi-Res MP3-speler zo alles en elk detail uit de muziek. Koppel je apparaten simpel en makkelijk via NFC of via Bluetooth. Heb je super veel nummers die je altijd en overal wilt luisteren? Breid dan de standaard capaciteit van 64GB uit met een microSD-kaart.

  Plus- en minpunten van de Sony NW-ZX300S:
  Premium, stijlvol design met touchscreen
  Hi-Res audio ondersteuning
  Tot 30 uur accucapaciteit
  Uitbreidbaar extern geheugen
  Geen hoofdtelefoon meegeleverd

  Belangrijkste kenmerken van de Sony NW-ZX300S:
  - Geschikt voor audio met hoge resolutie
  - DSEE HX-opschalen herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden
  - Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit
  - Uitbreidbare capaciteit van 64GB
  - Tot 30 uur accucapaciteit bij MP3-bestanden en tot 26 uur bij FLAC hi-res audio bestanden

  Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid
  Haal alles uit je digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

  Eersteklas onderdelen voor een eersteklas geluid
  De Sony NW-ZX300S heeft vernieuwde circuits voor optimale helderheld en geluidskwaliteit. Het uiterst stevige frame zorgt samen met de verbeterde impedantie van de verbinding en een lage diëlektrische plaat voor een adembenemende, draagbare audio-ervaring.

  DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio
  Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) — speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie.

  Digitale S-Master HX-versterker
  Ultieme sonische zuiverheid: Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

  DSEE HX herstelt uw muziekbestanden
  Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

  Gebalanceerde verbinding
  De NW-ZX300 Walkman® heeft een gebalanceerde standaardstekker, ontworpen voor de nieuwe gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm dik. Compatibele hoofdtelefoons beschikken zo over volledig discrete kanalen links en rechts, in tegenstelling tot conventionele hoofdtelefoons die een massadraad delen. Het resultaat is veel betere onderdrukking van externe ruis en een versterkt stereobeeld, plus meer headroom voor het leveren van krachtig geluid.

  Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten
  Naast het uitgebreide geheugen van 64 GB op de Sony NW-ZX300S, is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat je onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

  Verbeterde batterijlevensduur voor langer luisterplezier
  Nooit meer zonder stroom als je onderweg bent. De NW-ZX300 kan tot wel 30 uur lang mee bij mp3 afspelen (128 kbps), of tot wel 26 uur bij FLAC hi-res audio afspelen (96 kHz/32-bits), zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over laders wanneer u op pad bent.

  Meerdere muziekindelingen
  De Sony NW-ZX300S ondersteunt zowel hi-res audio-indelingen als andere populaire indelingen zoals mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC en ALAC.

  NFC One-Touch voor directe connectiviteit
  Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen even je compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en je bent klaar voor het streamen van uw muziek via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. Je kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van je apparaat.

  Bluetooth®-streaming van superieure kwaliteit
  LDAC: De Bluetooth LDAC-codec van Sony tilt jouw gestreamde muziek naar een hoger niveau. De codec ondersteunt een tot drie keer hogere bitsnelheid dan standaard Bluetooth-streaming. Samplesnelheden van 96 kHz en efficiëntere codering zorgen voor geluid van cd-kwaliteit.

  649


  Titel: Sony NW-ZX300S Walkman - Hi-Res audio MP3-speler -
  Prijs: € 649,00
  Productcode: 9200000082788711


   

Met de Sony NW-ZX300S Walkman klonk je muziek onderweg nog nooit zo goed. Dankzij de Hi-Res audio ondersteuning kan je jouw favoriete muziek in studiokwaliteit beluisteren. In combinatie met een Hi-Res audio koptelefoon haal je met deze Hi-Res MP3-sp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top