Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Jurassic World Vernietig & Verslind Indominus Rex


 • Jurassic World Vernietig & Verslind Indominus
  Jurassic World Vernietig & Verslind Indominus Deze enorme Verwoest & Verslind Indominus Rex (21 cm hoog en 58 cm lang) is geïnspireerd op Jurassic World en zijn uiterlijk is onheilspellend: spookachtig witte schubben, boosaardige tanden en lange, agressieve voorpoten.

  Beleef woeste Jurassic World-avonturen en speel de ultieme dinogevechten na! Verwoest & Verslind Indominus Rex is een walgelijke vergissing van InGen labs en de meest angstaanjagende en dodelijkste dinosaurus die de wetenschap ooit heeft opgeleverd. Deze grote dinosaurus is geïnspireerd op de film en ongeveer 21 cm hoog en 58 cm lang. Hij verwoest alles wat op zijn pad komt en hij jaagt alles en iedereen angst aan! Zijn onheilspellende uiterlijk: spookachtig witte schubben, boosaardige tanden en lange, agressieve voorpoten. Je bedient de beweging en het geluid van Indominus Rex met twee knoppen: druk op de knop midden op zijn rug om zijn armen te laten bewegen en levensechte hakgeluiden te horen; druk op de knop aan het begin van de staart om zijn kaken te laten smakken en hem te laten brullen! En het mooiste van alles is dat de Indominus Rex voorover kan buigen om menselijke actiefiguren van 10 cm in één hap te verzwelgen! Een led-lampje in de keel geeft een rode gloed en onthult het silhouet van de menselijke actiefiguur! WAUW! Speel de bloedstollende gevechten na met deze Verwoest & Verslind Indominus Rex en beleef alle spannende avonturen en angstige momenten uit de film opnieuw! Ook bij deze dinosaurus krijg je een Dino Rivals™ verzamelkaart waarop precies staat wat de belangrijkste gevechtsstatistieken en eigenschappen van deze dinosaurus zijn. Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Je kunt je dinosaurus scannen, waarna deze tot leven komt en je alle aanvalsweetjes te horen krijgt, statistieken kunt vergelijken en nog veel meer! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.

  • Druk op de knop op zijn rug om zijn armen te laten bewegen en realistische hakgeluiden te horen!
  • Druk op de knop aan het begin van de staart om hem met zijn kaken te laten smakken en te laten brullen!
  • Indominus Rex kan voorover buigen en menselijke actiefiguren van 10 cm in één hap verzwelgen!
  • Een led-lampje in de keel geeft een rode gloed, waardoor je het silhouet van de menselijke actiefiguur kunt zien!
  • ​4 jaar en ouder.
  • Met een informatieve Dino Rivals verzamelkaart waarop precies staat wat de belangrijkste gevechtsstatistieken en eigenschappen van jouw dinosaurus zijn.
  • Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Met deze app kun je je dinosaurus scannen en tot leven zien komen, feiten te weten komen over aanvalstactieken, statistieken vergelijken en nog veel meer!


  50,95


  Titel: Jurassic World Vernietig & Verslind Indominus
  Prijs: € 50,95
  Productcode: 9200000113873479


   

Deze enorme Verwoest & Verslind Indominus Rex (21 cm hoog en 58 cm lang) is geïnspireerd op Jurassic World en zijn uiterlijk is onheilspellend: spookachtig witte schubben, boosaardige tanden en lange, agressieve voorpoten.

Beleef woeste Jurassic ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top