Kjell's Opslag Kjell's Opslag
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Asus ZenBook Flip UX562FDX-EZ029T - 2-in-1 Laptop


 • Asus ZenBook Flip UX562FDX-EZ029T - 2-in-1 Laptop
  Asus ZenBook Flip UX562FDX-EZ029T - 2-in-1 Laptop Onze specialist adviseert deze laptop voor: • Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  • Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
  • Foto- en videobewerking: de i7 processor is hiervoor snel genoeg. De Asus ZenBook Flip UX562FDX-EZ029T is een echte krachtpatser. Dankzij 16 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 10 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. De krachtige NVIDIA GTX 1050 videokaart is geschikt voor vrijwel alle programma's waardoor het geschikt is voor creatievelingen. De laptop beschikt over een 15 inch scherm, wat relatief groot is voor een 2-in-1 laptop. De laptop heeft een verlicht keyboard en Screen Pad. * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag! Goed om te weten: • Deze laptop is voorzien van Windows 10.
  • Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler.
  • Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord.
  • Het werkgeheugen van deze laptop is uitbreidbaar.

  1499,0 1249


  Titel: Asus ZenBook Flip UX562FDX-EZ029T - 2-in-1 Laptop
  Prijs: € 1.249,00
  Productcode: 9200000109782447


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top