Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Dubbele Elektrische Borstkolf Kolfapparaat - BPA-V


 • Dubbele Elektrische Borstkolf Kolfapparaat - BPA-V
  Dubbele Elektrische Borstkolf Kolfapparaat - BPA-V Ben je net moeder geworden en is de borstvoeding op gang gekomen? Dan is deze dubbele borstkolf handig om in huis te halen! De borstkolf werkt elektrisch en is gemaakt van BPA-vrij materiaal om veiligheid van je kleintje te garanderen. Het feit dat hij elektrisch is scheelt je tijd en kramp in je vingers van wanneer je het handmatig zou bedienen met een pomp.

  BPA-vrij onschadelijk systeem

  De borstkolf is gemaakt van een BPA-vrij materiaal wat zorgt voor veilige melk voor je kleintje. Dit materiaal is doorzichtig, dit maakt het erg gemakkelijk om te zien hoeveel melk er al gepompt is.

  Dubbele elektrische borstkolf

  Het voordeel van een dubbele borstkolf is dat beide borsten tegelijkertijd gekolfd kunnen worden. Je bent dus sneller klaar met kolven en hebt tijd over voor andere dingen. Ook zijn de borstkolven elektrisch, wat het erg gemakkelijk maakt in vergelijking met de handkrampen die je krijgt van een manuele borstkolf.

  Enorm gebruiksvriendelijk

  De afgekolfde melk komt rechtstreeks in een babyfles terecht, die je in de koelkast of vriezer kunt bewaren. Op een later moment kun jij of iemand anders de baby het flesje gemakkelijk geven.

  100% NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE
  Deze borstkolf is gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Daarnaast zit er ook nog een jaar fabrieksgarantie op dit product.


  SPECIFICATIES

  • BPA-vrij

  • Dubbele borstkolf

  • Elektrisch

  Elektrische dubbele borstkolf - borstvoeding - moedermelk - kolven - afkolfset - babyvoeding - kolf

  23,7


  Titel: Dubbele Elektrische Borstkolf Kolfapparaat - BPA-V
  Prijs: € 23,70
  Productcode: 9200000098296847


   

Ben je net moeder geworden en is de borstvoeding op gang gekomen? Dan is deze dubbele borstkolf handig om in huis te halen! De borstkolf werkt elektrisch en is gemaakt van BPA-vrij materiaal om veiligheid van je kleintje te garanderen. Het feit dat h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top