Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Fuck You Kabouter met opgestoken middelvinger (32C


 • Fuck You Kabouter met opgestoken middelvinger (32C
  Fuck You Kabouter met opgestoken middelvinger (32C Eigenwijze kabouter met zijn middelvinger omhoog. Trendy beeldje met een knipoog. Leuk als cadeautje of ter decoratie in huis of tuin.
  Een tuinkabouter met een boodschap

  Deze kabouter is er eentje die de aandacht naar zich toe zal trekken: een klein kaboutertje, precies zo keurig vormgegeven als tuinkabouters dan meestal zijn, kijkt u brutaal aan en steekt zijn middelvinger omhoog.

  Deze F*ck You tuinkabouter van Stoobz Design is een grappig exemplaar, dat zijn populariteit dankt aan het tegenstrijdige dat hij uitstraalt. Enerzijds is het een degelijke tuinkabouter, maar de opgestoken middelvinger geeft toch een heel ander idee. Het object zal een opvallende aanwezigheid in uw tuin of op het balkon zijn. Deze kabouter is voor u de geschikte tuinversierder als u wel van 'weer eens wat anders' of een grapje op z'n tijd houdt, of als u zelf ook graag de rebel uithangt!

  Verkrijgbaar in negen hippe kleuren
  De F*ck You kabouter van Stoobz Design is 32 centimeter hoog en gemaakt van polystone (polyresin), wat een stevig, maar lichtgewicht materiaal is. Het voelt aan als steen en zo ziet het er ook uit, maar het is gemaakt van gemalen steen en kunsthars, wat een zeer robuust en stevig materiaal oplevert.

  U zult dus nog heel lang plezier hebben van dit mooie tuinbeeld, omdat het alle weertypes kan weerstaan en het lang mooi zal blijven.

  U kunt deze leuke kabouter bestellen in negen trendy kleuren: rood oranje ,geel, roze, lime, zwart, witgoud en zilver. Kan de kleur u niet gek genoeg zijn? Dan zijn de Stoobz F*ck You Holland Tour tuinkabouters misschien iets voor u!

  Daarmee haalt u deze originele kabouter in huis, welke ook nog eens beschilderd is met een vrolijk, Hollands tafereel met bijvoorbeeld klompen, koeien of tulpen!

  Gebaseerd op een kunstproject
  Het lijkt onwaarschijnlijk, maar dit tuinbeeld is gebaseerd op een echt kunstproject uit 1994. Kunstenaar Ottmar Hörl verspreidde maar liefst duizend van deze tuinkabouters in blauw door het Duitse Seligenstadt, in groepjes of apart. Niet allemaal tegelijk, maar in lukraak gekozen stappen en fasen werden deze kabouters op verschillende plekken en totaal onverwachts in de stad neergezet. De kabouters bleven net zolang staan tot ze werden meegenomen door voorbijgangers, wat precies de bedoeling was van het kunstproject. Het idee was dat het kabouterproject sowieso al eigendom was van het publiek, en dat het dus niets uitmaakte als de tuinkabouters verplaatst werden. Er gaat dus meer diepgang achter deze kabouter schuil dan u zou denken!

  25,99


  Titel: Fuck You Kabouter met opgestoken middelvinger (32C
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9200000108057196


   

Eigenwijze kabouter met zijn middelvinger omhoog. Trendy beeldje met een knipoog. Leuk als cadeautje of ter decoratie in huis of tuin.
Een tuinkabouter met een boodschap

Deze kabouter is er eentje die de aandacht naar zich toe zal trekken: een k....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top