Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL


 • AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL
  AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL

  AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL met AQUA Moisture voor extra comfort

  De AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL lenzen zijn multifocale silicone hydrogel contactlenzen, speciaal voor mensen met presbyopie (leessterkte, leeftijdsverziendheid)

  AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen met leesgedeelte van Alcon en zijn vervaardigd van geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat de lenzen tot 5-maal meer zuurstof doorlaten dan traditionele zachte contactlenzen - voor ogen die er gezond uitzien en natuurlijk aanvoelen.
  Multifocale maandlenzen voor een scherp zicht op alle afstanden en uitstekend comfort de hele dag lang, hoe lang die dag ook duurt.

  Ogen moeten ademen. Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen "ademen".
  Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel "cornea" genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies.

  Alcon heeft de verpakking van AIR OPTIX aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
  Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

  • Hoog zuurstof doorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag
  • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
  • Maandelijks vervangen

  De lens AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL werd eerder uitgebracht door fabrikant CIBA Vision. Door een overname wordt deze lens voortaan verkocht onder fabrikant naam Alcon. Excuses voor eventuele verwarring  0 55


  Titel: AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL
  Prijs: € 55,00
  Productcode: 1065


   

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL met AQUA Moisture voor extra comfort

De AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL lenzen zijn multifocale silicone hydrogel contactlenzen, speciaal voor mensen met presbyopie (leessterkte, leeftijdsverziendheid)....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top