Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe


 • ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe
  ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe

  Met traanvocht gelijke moleculen is 1-DAY ACUVUE OASYS with HydraLuxe

  een nieuwe revolutie in contactlens dragen

  De ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ daglens is de ideale voor een veeleisende dag en vermoeide ogen.
  Worden uw ogen ook zo moe van het de hele dag staren naar digitale apparaten of bent u vaak/veel in ruimtes met airconditioning, vochtige ruimtes of juist droge ruimtes? De eisen voor uw ogen wisselen steeds eigenlijk zou u een contactlens moeten hebben die zich aan deze wisselende omstandigheden aanpast.

  ACUVUE OASYS® 1-Day is ontworpen met de HydraLuxe™-technologie om uw ogen fris en scherp te houden gedurende alle uitdagingen tijdens de dag. Deze nieuwe contactlens heeft traanachtige eigenschappen, die samenwerken met uw eigen traanvocht. U heeft hierdoor de gehele dag een optimaal comfort en zicht. Bovendien blijft de lens die hele tijd lekker soepel.

  Citaat Johnson & Johnson:
  "We zijn dieper ingegaan op de wens naar een contactlens die zich staande kan houden aan de eisen van het moderne leven. Dit bestaat onder andere uit het kijken naar beeldschermen en telefoons, maar ook het leven en werken in gebouwen met airconditioning. Elk van deze omstandigheden heeft invloed op de natuurlijke traanfilm en zal deze destabiliseren gedurende de dag, waardoor het draagcomfort afneemt.
  Met traanvocht gelijke moleculen ingespoten materiaal, die de natuurlijke traanfilm aanvullen, tezamen met een vergroot optisch gebied, zodat ook bij een vergrootte pupil het zicht met 1-DAY ACUVUE OASYS with HydraLuxe goed blijft is het comfort echt hoger van deze revolutionaire nieuwe contactlens. Verder is de diameter van 1-DAY ACUVUE OASYS with HydraLuxe vergroot om zo een betere passing te krijgen over het gehele oog, zodat ook bij het knipperen de lens beter gepositioneerd blijft."  0 24,91


  Titel: ACUVUE OASYS 1-Day with HydraLuxe
  Prijs: € 24,91
  Productcode: 1509


   

Met traanvocht gelijke moleculen is 1-DAY ACUVUE OASYS with HydraLuxe

een nieuwe revolutie in contactlens dragen

De ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ daglens is de ideale voor een veeleisende dag en vermoeide ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top