Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

OPTI-FREE Express


 • OPTI-FREE Express
  OPTI-FREE Express

  Met OPTI-FREE Express alle gemak en veiligheid in één fles

  Feel free met OPTI-FREE Express Multi-Purpose Disinfection lenzenvloeistof

  Gemak is een keuze. Of toch niet?
  Contactlenzen betekenen vrijheid. Omdat ze nooit in de weg zitten, wat u ook doet. U kunt ermee sporten, fietsen, werken, uitgaan, noem maar op. Maar hoe zit het eigenlijk met het verzorgen van uw lenzen?

  Lensverzorging kan u in uw vrijheid belemmeren als het veel tijd in beslag neemt. En stel dat u tijdens uw vakantie in een tent wilt bivakkeren? U kunt pas optimaal genieten van de vrijheid die contactlenzen bieden als de dagelijkse verzorging ervan net zo ongecompliceerd is.

  Schoon zonder wrijven, want genoeg is genoeg.
  Voor een goede reiniging en desinfectie was het tot nu toe noodzakelijk om de lenzen (op de handpalm) schoon te wrijven. Met OPTI-FREE Express is dat (tijdrovende) schoonwrijven nu verleden tijd geworden. Neem uw lenzen uit, spoel ze af, bewaar ze, spoel ze af en zet ze in. Een kind kan de was doen. U besteedt dus minder tijd aan lensverzorging en eindelijk kan dat geen kwaad meer. Want OPTI-FREE Express verwijdert zonder wrijven eiwitten uit het traanvocht, neerslag uit de omgeving (stof, make-up) en vetten. Daarnaast worden schadelijke bacteriën, virussen en schimmels zonder pardon vernietigd. Toch is OPTI-FREE Express zacht voor zelfs de meest gevoelige ogen. Klinkt haast te goed om waar te zijn, vindt u niet? De revolutie in contactlens verzorging heeft plaatsgevonden.

  OPTI-FREE Express voor een langdurig comfort
  Het exclusieve Alcon-bestanddeel Tetronic 1304 zorgt ervoor dat contactlenzen meer vocht vasthouden. En een vochtige lens zit gewoon lekkerder. Iedere zachte contactlens is opgebouwd uit hydrofiele gebieden en hydrofobe gebieden. Tetronic 1304 zorgt ervoor dat naast de hydrofiele ook de hydrofobe gedeeltes van het lensoppervlak vocht gaan vasthouden, zodat ze vocht gaan aantrekken in plaats van afstoten. Nadat Tetronic 1304 zijn werk heeft gedaan, bestaat de hele lens alleen nog maar uit hydrofiele gebieden. Het effect van Tetronic 1304 blijft na het inzetten merkbaar, tot maar liefst 24 uur lang.

  OPTI-FREE PureMoist is de verbeterde opvolger van OPTI-FREE Express. U ontvangt nu bij elke bestelling van OPTI-FREE Express gratis een proefverpakking* OPTI-FREE PureMoist om deze vloeistof eens te proberen.

  * Zolang de voorraad strekt  0 9,85


  Titel: OPTI-FREE Express
  Prijs: € 9,85
  Productcode: 1060


   

Met OPTI-FREE Express alle gemak en veiligheid in één fles

Feel free met OPTI-FREE Express Multi-Purpose Disinfection lenzenvloeistof

Gemak is een keuze. Of toch niet?
Contactlenzen betekenen vrijheid. Omdat ze nooi....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top