Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

AIR OPTIX COLORS


 • AIR OPTIX COLORS
  AIR OPTIX COLORS

  AIR OPTIX COLORS is de nieuwe hoog zuurstofdoorlaatbare kleurlens

  Geef jezelf kleur!

  AIR OPTIX COLORS contactlenzen zijn ontworpen met de 3-in-1 kleurentechnologie en hebben een uniek, glad oppervlak zodat je er op je best uitziet en je ook zo voelt. Benadruk je natuurlijke oogkleur met de enige hoog zuurstofdoorlaatbare contactlens die werd ontworpen voor meer zuurstofdoorlaatbaarheid, schoonheid & comfort.
  Bovendien zijn AIR OPTIX COLORS veel meer dan alleen kleurlenzen - ze zijn een statement. Met keuze uit diverse kleuren geef je jezelf de mogelijkheid verschillende nieuwe looks aan te meten, voor een subtiele verandering of een opvallende accentuering van je oogkleur.
  Het kleurresultaat kan niet worden gegarandeerd aangezien dit door uw natuurlijke oogkleur kan worden beïnvloed.

  Kleurvoorbeelden:  De unieke 3-in-1 kleurtechnologie van Air Optix Colors contactlenzen vloeit perfect samen met de natuurlijke oogkleur en zorgt voor een mooie, natuurlijke look. Geniet van fascinerende ogen zonder in te leveren op gezondheid of comfort.

  Air Optix Colors is de kleurlens met de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid* voor witte, gezond uitziende ogen. Bovendien bieden ze een buitengewoon comfort gedurende de dag dankzij hun unieke plasma oppervlakte technologie. De unieke plasma oppervlakte technologie creëert een glad oppervlak dat zorgt voor een goede bevochtiging van het lensoppervlak en weerstand tegen aanslag, zoals make-up.
  Voor heldere en schone lenzen.  0 89,13


  Titel: AIR OPTIX COLORS
  Prijs: € 89,13
  Productcode: 1440


   

AIR OPTIX COLORS is de nieuwe hoog zuurstofdoorlaatbare kleurlens

Geef jezelf kleur!

AIR OPTIX COLORS contactlenzen zijn ontworpen met de 3-in-1 kleurentechnologie en hebben een uniek, glad oppervlak zodat je er op je ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top