AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS


 • ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS
  ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS

  ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS alles-in-een vloeistof

  met de kwaliteit van peroxide-desinfectie

  ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS is een alles-in-een desinfectievloeistof (MPDS) die de kwaliteit van peroxide-desinfectie biedt met behoud van het gemak van een alles-in-een vloeistof. ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS reinigt, spoelt, desinfecteert, bewaart, verwijdert lensafzettingen zoals vetten en eiwitten en her-bevochtigt silicone hydrogel en andere zachte contactlenzen.

  De verpakking van COMPLETE RevitaLens MPDS is aangepast door de fabrikant en de naam is gewijzigd naar ACUVUE RevitaLens MPDS.
  De lenzenvloeistof is echter ongewijzigd en u kunt zonder problemen de nieuwe verpakking bestellen.

  Abbott Medical Optics Inc. werkte samen met experts van wereldklasse aan deze werkelijk unieke nieuwe-generatie alles-in-een vloeistof. De geavanceerde formule met 'dubbele werking' biedt een krachtige en langdurige werking. De reinigings- en bevochtigingsbestanddelen helpen om het vocht op de lens te houden met als resultaat een hele dag comfortabel lensdragen.

  Testen hebben aangetoond dat ACUVUE RevitaLens MPDS 99.99% van de geteste micro-organismen en schimmels verwijdert van het lensmateriaal, alsook gemiddeld meer dan 85% van eiwitten en vetten die zich op het lensoppervlak bevinden. Contactlensdragers rapporteerden ook een excellent comfort na een testperiode van 90 dagen.  0 10,83


  Titel: ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS
  Prijs: € 10,83
  Productcode: 1666


   

ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS alles-in-een vloeistof

met de kwaliteit van peroxide-desinfectie

ACUVUE COMPLETE RevitaLens MPDS is een alles-in-een desinfectievloeistof (MPDS) die de kwaliteit van peroxide-desinfectie....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top