Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Avaira Vitalityandtrade; toric


 • Avaira Vitalityandtrade; toric
  Avaira Vitalityandtrade; toric

  Een hoger watergehalte met Avaira Vitality™ toric

  Met een Class 1 UV* filter

  Avaira Vitality™ toric is een contactlens met dezelfde postitieve eigenaschappen al de Avaira toric, maar dan met een hoger watergehalte en een beter UV-filter. Met het Optimized Toric Lens Geometry™ heeft u een lens met een optimale stabiele passing en helder zicht.

  Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!

  De Avaira Vitality™ toric contactlenzen van CooperVision maken deel uit van de silicone hydrogel familie Avaira van CooperVision.

  Als u astigmatisme hebt, is Avaira Vitality™ toric van CooperVision uw kans om een lens te dragen met een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren. Dat is te danken aan het exclusieve Aquaform® Comfort Science™. Dit unieke materiaal houdt water in de lens vast, zonder behoefte aan bijkomende oppervlaktebehandelingen of bevochtigingsmiddelen - zo blijft de lens de hele dag comfortabel. En als wereldleider in torische contactlenzen heeft CooperVision Avaira Vitality™ toric ontworpen voor een consistent pasgemak en visuele prestaties - zodat u scherp ziet telkens als u knippert. Dit wordt aangevuld door een in de lens opgenomen uv-filter.

  *Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. U moet altijd de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.  0 42,37


  Titel: Avaira Vitalityandtrade; toric
  Prijs: € 42,37
  Productcode: 1548


   

Een hoger watergehalte met Avaira Vitality™ toric

Met een Class 1 UV* filter

Avaira Vitality™ toric is een contactlens met dezelfde postitieve eigenaschappen al de Avaira toric, maar dan met een hoger watergehal....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top