Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

clariti toric


 • clariti toric
  clariti toric

  clariti toric zorgt voor superieur comfort en gemak

  Het gepatenteerde proces AquaGen™ garandeert een goede en langere vochtigheidsgraad tijdens de draagperiodeDe bevochtiging van clariti toric is inherent aan het gepatenteerde AquaGen™ proces waarbij, in tegenstelling tot andere silicone materialen, geen oppervlakte behandeling of bevochtigende bestanddelen zijn toegepast.

  Overdag worden onze ogen blootgesteld aan de gevaren van UVA en UVB stralen. Zelfs op een bewolkte dag bereikt zo'n 80% van de UVA en UVB stralen ons. clariti toric lenzen hebben een ingebouwde UV bescherming, waarmee schadelijke UVA- en UVB stralen worden gefilterd om de gezondheid van de ogen op langere termijn te kunnen bevorderen.

  De juiste balans van zuurstoftransmissie, ontbreken van oppervlakte behandeling, uitstekende bevochtiging, lage modulus en hoge wateropname maken een dat clariti toric die optimale gezondheid en comfort biedt.

  Deze bescherming vervangt niet de beschermende werking van een zonnebril, maar draagt wel bij aan een betere bescherming  0 45


  Titel: clariti toric
  Prijs: € 45,00
  Productcode: 1474


   

clariti toric zorgt voor superieur comfort en gemak

Het gepatenteerde proces AquaGen™ garandeert een goede en langere vochtigheidsgraad tijdens de draagperiodeDe bevochtiging van clariti toric is inherent aan het g....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top