Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Biotrue ONEday for Astigmatism


 • Biotrue ONEday for Astigmatism
  Biotrue ONEday for Astigmatism

  Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen

  zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel

  Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel™. HyperGel voorkomt uitdroging van deze daglens en is uitzonderlijk comfortabel. Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zorgen voor een stabiel en comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

  Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde torische contactlenzen! Bio-inspiratie is een vakgebied dat zich bezig houdt met het bestuderen van de beste ideeën binnen de natuur en deze in te zetten bij de ontwikkeling van baanbrekende producten en technologieën. Het kan zijn dat je wel eens synoniemen hebt gehoord van bio-inspiratie, zoals biomimetica of biomimicry, maar ze hanteren allemaal hetzelfde concept. Een systeem bestuderen in de natuur, uitzoeken hoe het werkt en dit systeem vervolgens te gebruiken voor andere doeleinden. Het is ook belangrijk direct duidelijk maken wat bio-inspiratie niet is. Bio-inspiratie is niet hetzelfde als “groen” of “natuurlijk” of “organisch” of “duurzaam”, deze bewoordingen zeggen meer over hoe iets is geproduceerd. Bio-inspiratie is kijken naar iets dat goed werkt in de natuur en dit toepassen binnen de werking van een product.

  Een voorbeeld van bio-inspiratie zijn de poten van een Gekko. De onderkant van de poten dienden als inspiratie voor de ontwikkeling van de wereldberoemde gele zelfklevende memoblaadjes.  0 25,5


  Titel: Biotrue ONEday for Astigmatism
  Prijs: € 25,50
  Productcode: 1669


   

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen

zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensmateriaal, HyperGel

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd lensma....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top