Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Boston Simplus Multi-Action Solution


 • Boston Simplus Multi-Action Solution
  Boston Simplus Multi-Action Solution

  Boston Simplus Multi-Action Solution biedt een ultiem comfort

  De eerste alles-in-één vloeistof voor harde/vormstabiele lenzen

  Boston Simplus™ multi-action solution van Bausch+Lomb is de alles-in-één contactlens vloeistof voor harde zuurstof doorlatende lenzen. Boston Simplus™ multi-action solution biedt het ultieme gebruiksgemak. De alles-in-één fles voor dagelijkse lensverzorging die harde zuurstof doorlatende contactlenzen niet alleen reinigt, desinfecteert en conditioneert, maar ook dagelijks proteïne verwijdert, met een reiniging vergelijkbaar met die van Boston Advance Comfort formule.

  Boston Simplus™ multi-action solution is een innovatieve reinigings-, desinfectie- en bewaarvloeistof voor harde en vormstabiele zuurstof doorlatende contactlenzen (RGP). De vloeistof is geschikt voor alle fluor siliconenacrylaat, siliconenacrylaat en vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen. Boston Simplus™ multi-action solution verwijdert proteïnen (eiwitten) en vetten van het lensoppervlak en helpt contactlenzen vrij te houden van hardnekkige aanslag. De vloeistof Boston Simplus™ multi-action solution is tevens ontwikkeld om lenzen schoon te spoelen om oppervlakkige vuildeeltjes te verwijderen. Een multi-polymeer beschermingssysteem verzorgt de lens om het inzetten te versoepelen en verhoogt een gelijkmatige bevochtiging. Een gepatenteerd bevochtigend bestanddeel zorgt voor lensbevochtiging. Deze vloeistof Boston Simplus™ multi-action solution is ontwikkeld voor een verzachtend effect op de ogen. Het bevat tevens een conserveringssysteem dat bewezen effectief is in het vernietigen van schadelijke organismen. Deze vloeistof is effectief bij zowel het reinigen als desinfecteren en is daarnaast ook biocompatibel met ogen bij het lensdragen.


  Slechts even wrijven voor het inzetten is voldoende voor een intensieve reiniging.
  Prestatie en gemak voor de hedendaagse harde lensdrager.
  U ontvangt per flacon een lenshouder.


  Gebruiksaanwijzing:

  • Was uw handen
  • Plaats de lens op de boden van uw lenshouder en vul deze met Boston Simplus™ multi-action solution
   Bewaar uw lenzen minimaal 4 uur in Boston Simplus™ multi-action solution voordat u deze weer in zet voor een goede reiniging
  • Voordat u de lenzen in uw ogen plaatst, wast u eerst uw handen met een milde zeep. U neemt de lens uit de lenshouder en plaatst deze in de palm van uw hand. Met een 4-tal druppels Boston Simplus™ multi-action solution wrijft u licht de beide buitenzijden van de lens gedurende 20 seconden.
  • Spoel de lens vervolgens af met Boston Simplus™ multi-action solution en plaats deze in het oog


  0 8,96


  Titel: Boston Simplus Multi-Action Solution
  Prijs: € 8,96
  Productcode: 1097


   

Boston Simplus Multi-Action Solution biedt een ultiem comfort

De eerste alles-in-één vloeistof voor harde/vormstabiele lenzen

Boston Simplus™ multi-action solution van Bausch+Lomb is de alles-in-één contactlens ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top