Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Proclear multifocal


 • Proclear multifocal
  Proclear multifocal

  Proclear multifocal met Balanced Progressive Technologie

  Voor leeftijdsverziendheid is er nu Proclear multifocal

  Zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. De Proclear multifocal is een uitkomst voor sport, uitgaan en andere activiteiten, maar kan de gehele dag gedragen worden. Wanneer u geen bril draagt, geeft Proclear multifocal u uw oude uiterlijk weer terug!

  Voortaan is een bril bij leeftijdsverziendheid overbodig. CooperVision heeft voor u de Proclear multifocal.

  Wie een leesbril tevoorschijn moet halen om iets te kunnen lezen, voelt zich op slag ouder worden. Nog vervelender is het gestuntel met twee brillen, één voor veraf en één voor dichtbij. Met Proclear Multifocal van CooperVision is deze tijd definitief voorbij. De lenzen bieden u het comfort en de zekerheid van scherp zien op elke afstand, zonder de beperkingen.
  De Proclear multifocal multifocale contactlenzen corrigeren door licht scherp op het netvlies te projecteren, zowel van veraf, middelafstand als dichtbij. Er zit dus geen apart leesgedeelte in de lens geslepen, zoals bij multifocale brillenglazen. Met de Proclear multifocal heeft u dus nooit meer een bril nodig.

  CooperVision heeft de verpakking van Proclear multifocal aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
  Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen

  CooperVision heeft de benaming van het materiaal van alle Proclear contactlenzen aangepast van Omafilcon A naar Omafilcon B. Deze wijziging is gedaan als gevolg van een kwaliteitsverbetering van het materiaal. Het waterpercentage is gestandaardiseerd naar 62%. Omdat verpakkingen met beide benamingen in omloop zijn, kunt u beide ontvangen:

  Volledige berichtgeving CooperVision:

  omafilcon A en/of omafilcon B op Proclear verpakkingen

  Uit recente overleg met de FDA is gebleken dat sommige producten binnen de Proclear familie niet geheel overeenkomstig zijn gedifferentieerd met betrekking tot het vochtgehalte. Wij zijn dan ook direct begonnen om de labelling van de betreffende Proclear producten te actualiseren voor wat betreft het vochtgehalte en de daarbij behorende materiaalnaam.

  De Proclear maandlenzen zijn geüpdate van omafilcon A naar omafilcon B ten gevolge van het iets hogere vochtgehalte (van 59% en 60% naar 62%), dit als gevolg van een eerdere fabricage upgrade.
  Voor wat betreft de Proclear maandlenzen (sferisch, torisch en multifocaal) is er dus, behalve het vochtgehalte en de materiaalnaam op de verpakking, niets aan het product gewijzigd.  0 52,5


  Titel: Proclear multifocal
  Prijs: € 52,50
  Productcode: 1138


   

Proclear multifocal met Balanced Progressive Technologie

Voor leeftijdsverziendheid is er nu Proclear multifocal

Zachte maandlenzen voor ver én dichtbij. De Proclear multifocal is een uitkomst voor sport, uitgaan....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top