Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Proclear toric XR


 • Proclear toric XR
  Proclear toric XR

  Proclear Toric XR is een contactlens met eXtRa hoge cylinder

  Wanneer u hoge astigmatisme heeft, bieden de Proclear Toric XR zachte contactlenzen u ongeëvenaard comfort de hele dag lang en uitstekende gezichtscherpte

  Proclear toric XR zijn met name goed wanneer u een van de 50% lensdragers bent die regelmatig ongemak of een droge ogen gevoel ondervinden, of wanneer u veel tijd doorbrengt achter een computerscherm of in een omgeving met airconditioning.

  Dit ongeëvenaarde comfort niveau krijgt u dankzij de revolutionaire PC Technology, dat een uniek zacht contactlens materiaal heeft gecreëerd wat een synthetische vorm van Phosphorylcholine (PC) bevat. Een stof die men van nature aantreft in menselijke celmembranen. Deze PC moleculen binden en omhullen zich met water, waardoor zij helpen de lenzen vochtig en comfortabel te houden, zelfs na 12 uur dragen.


  Let op: Levertijd circa 20 werkdagen. De reden hiervan is dat deze lenzen speciaal op maat worden gemaakt.

  Heeft u een hoge cylinder, dan zijn Proclear toric XR lenzen waarschijnlijk voor u geschikt. Laat u Proclear toric XR contactlenzen echter wel aanmeten door uw contactlens specialist.

  In feite zijn Proclear-lenzen de enige contactlenzen met FDA-toestemming voor de omschrijving: kan meer comfort bieden aan dragers van contactlenzen die ongemak ervaren of symptomen hebben die verband houden met droogheid.

  Let Op: Vanwege de hoge cylinder en/of hoge sterkte hebben Proclear toric XR contactlenzen een levertijd van circa 20 werkdagen.
  Deze lenzen alleen bestellen op voorschrift van uw contactlens specialist.

  CooperVision heeft de verpakking van Proclear toric XR aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
  Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen


   

   


  CooperVision heeft de benaming van het materiaal aangepast van Omafilcon A naar Omafilcon B. Deze wijziging is gedaan als gevolg van een kwaliteitsverbetering van het materiaal. Het waterpercentage is gestandaardiseerd naar 62%. Omdat verpakkingen met beide benamingen in omloop zijn, kunt u beide ontvangen:

  Volledige berichtgeving CooperVision:

  omafilcon A en/of omafilcon B op Proclear verpakkingen

  Uit recente overleg met de FDA is gebleken dat sommige producten binnen de Proclear familie niet geheel overeenkomstig zijn gedifferentieerd met betrekking tot het vochtgehalte. Wij zijn dan ook direct begonnen om de labelling van de betreffende Proclear producten te actualiseren voor wat betreft het vochtgehalte en de daarbij behorende materiaalnaam.

  De Proclear maandlenzen zijn geüpdate van omafilcon A naar omafilcon B ten gevolge van het iets hogere vochtgehalte (van 59% en 60% naar 62%), dit als gevolg van een eerdere fabricage upgrade.
  Voor wat betreft de Proclear maandlenzen (sferisch, torisch en multifocaal) is er dus, behalve het vochtgehalte en de materiaalnaam op de verpakking, niets aan het product gewijzigd.  0 72,5


  Titel: Proclear toric XR
  Prijs: € 72,50
  Productcode: 1078


   

Proclear Toric XR is een contactlens met eXtRa hoge cylinder

Wanneer u hoge astigmatisme heeft, bieden de Proclear Toric XR zachte contactlenzen u ongeëvenaard comfort de hele dag lang en uitstekende gezichtsche....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top