Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

NIEUW ADEMEND Mondkapje wasbaar – Mondmasker niet


 • NIEUW ADEMEND Mondkapje wasbaar – Mondmasker niet
  NIEUW ADEMEND Mondkapje wasbaar – Mondmasker niet Enige mondkapjes die fijn ademhalen! LET OP: deze mondmaskers beschermen net als alle andere niet-medische mondkapjes NIET tegen virussen. Deze zijn echter volledig luchtdoorlatend, waardoor je normaal kan ademhalen. Deze kapjes zijn zacht, comfortabel & bedoeld voor mensen met bijv. ademhalingsproblemen, COPD, astma of andere irritaties/problemen. Zo kan er toch aan de regels van de mondkapjesplicht gehouden worden, zonder gezondheidsklachten of een benauwd gevoel. De kapjes worden geproduceerd uit een hoge kwaliteit, zachte & sterke stretchstof mét gaatjes. Sommige van de gebruikte foto's zijn met de computer 3D gemaakt, zodat je van alle kanten kunt zien dat het doorschijnende stof is. LET OP: deze kapjes zijn van dichtbij redelijk goed doorzichtig, van een afstand niet. Zoals op de 2e foto te zien is, betreft het een zacht en flexibel kapje. Deze mondkapjes voldoen aan alle huidige wet- en -regelgeving en zijn van exact hetzelfde 'beschermingsniveau' als de reeds verkrijgbare mondkapjes op de markt, namelijk categorie niet-medisch. Duurzaam doordat je het mondkapje kan (hand)wassen, binnen minuten weer kurkdroog en gesteriliseerd. Bestelling wordt geleverd in een seal-zak verpakking. Let op:
  Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor advies altijd de overheid. Voordelen
  ✔ Géén beslagen brilglazen meer!
  ✔ Makkelijk ademhalen!
  ✔ Stop gezondheidsklachten van niet ademende maskers
  ✔ Wasbaar
  ✔ Herbruikbaar
  ✔ Zacht en comfortabel Inhoud verpakking
  ➜ 1x mondkapje

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

  15


  Titel: NIEUW ADEMEND Mondkapje wasbaar – Mondmasker niet
  Prijs: € 15,00
  Productcode: 9300000017333117


   

Enige mondkapjes die fijn ademhalen! LET OP: deze mondmaskers beschermen net als alle andere niet-medische mondkapjes NIET tegen virussen. Deze zijn echter volledig luchtdoorlatend, waardoor je normaal kan ademhalen. Deze kapjes zijn zacht, comforta....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top