Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tomado TEB1500W - Elektrische onderdeken - 1 perso


 • Tomado TEB1500W - Elektrische onderdeken - 1 perso
  Tomado TEB1500W - Elektrische onderdeken - 1 perso Lig er warmpjes bij met deze elektrische 1-persoons onderdeken van Tomado. De deken is in bed te gebruiken en geeft een aangename warmte af zodat je tijdens de koudere dagen heerlijk in slaap valt. Met de verlichte schakelaar kan je zelfs in het donker een van de 3 warmtestanden aanzetten. De elektrische deken heeft een oververhittingsbeveiliging en is veilig in gebruik. Hij heeft extra snelle opwarming en schakelt zichzelf automatisch uit na 180 minuten. Hij is voorzien van elastieken om de deken aan de matras te bevestigen waardoor deze perfect op zijn plek blijft liggen. De comfortabele ademende stof zorgt voor optimaal gebruikersgemak en het snoer is eenvoudig te verwijderen, zodat je de deken ook in de wasmachine kunt wassen.

  Productvoordelen van de Tomado TEB1500W: 3 warmtestanden Wasbaar dankzij afneembare bediening Schalkelt automatisch uit na 180 minuten Veiligheidssysteem tegen oververhitting Geschikt voor 1 persoon Afmeting 150 x 80 cm 2 jaar garantie bij Tomado Zacht fleece materiaal Het extra zacht fleece materiaal voelt heerlijk aan en geeft jou het comfy gevoel als je erop ligt. De deken is voorzien van elastieken waarmee je hem gemakkelijk kunt vastmaken aan het matras. Mocht jij bewegen, dan blijft de elektrische deken op zijn plek liggen.

  Snel opgewarmd en wasbaar op 30°C De 60 watt verwarming zorgt er voor dat je snel kunt genieten van de warmte die je verdient na een drukke dag. Door middel van de schakelaar stel je gemakkelijk een van de 3 warmtestanden in. Het bedieningsdeel is afneembaar waardoor de deken wasmachine wasbaar is op maximaal 30°C.

  Gemakkelijk in bediening Deze elektrische bovendeken is voorzien van een verlichte schakelaar. Op deze schakelaar kan je uit de 3 warmtestanden. De stand die je hebt ingesteld, wordt zichtbaar op het display in de schakelaar.

  Automatische uitschakeling Het handige aan deze elektrische onderdeken is dat hij zichzelf na drie uur automatisch uitschakelt. De deken is op deze manier veilig te gebruiken, ook als je per ongeluk een keer in slaap valt. Stel jouw favoriete warmtestand in en geniet van de warmte. De elektrische deken is ook veilig dankzij de beveiliging tegen oververhitting.

  Opbergen Wanneer je de elektrische onderdeken gedurende langere periode niet gebruikt, raden wij je aan om het in de originele verpakking te bewaren. Trek hiervoor de stekker van de schakelaar uit de aansluiting van de elektrische onderdeken. Leg tijdens het opbergen geen voorwerpen op de elektrische deken.

  Ökotex gecertificeerd De deken is voorzien van een Ökotex keurmerk, wat betekent dat de deken getest is op schadelijke stoffen en deze er niet inzitten. Je kunt dus met een gerust hart slapen op dit heerlijke warmtedeken.

  34,94 34,94


  Titel: Tomado TEB1500W - Elektrische onderdeken - 1 perso
  Prijs: € 34,94
  Productcode: 9300000022090669


   

Lig er warmpjes bij met deze elektrische 1-persoons onderdeken van Tomado. De deken is in bed te gebruiken en geeft een aangename warmte af zodat je tijdens de koudere dagen heerlijk in slaap valt. Met de verlichte schakelaar kan je zelfs in het donk....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top