Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

The Mule (Blu-ray)


 • The Mule (Blu-ray)
  The Mule (Blu-ray) The Mule vertelt het verhaal van de hoogbejaarde oorlogsveteraan en bloemist Earl Stone (Clint Eastwood), die na wat financiële problemen genoodzaakt is om zijn bedrijf te sluiten. Hij neemt een baan aan bij een Mexicaanse drugskartel als koerier, maar na een fout zitten al snel zowel de kartel als de autoriteiten hem op de hielen.

  Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig, is failliet en genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.

  Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

  Let op: de definitieve datum van de dvd-release is onbekend, de verwachting is 2019 en volgt zodra deze bekend is. Pre-order dit product als jij één van de eerste van Nederland wilt zijn die dit product thuis ontvangt op de dag van release.

  9,99


  Titel: The Mule (Blu-ray)
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000109473485


   

The Mule vertelt het verhaal van de hoogbejaarde oorlogsveteraan en bloemist Earl Stone (Clint Eastwood), die na wat financiële problemen genoodzaakt is om zijn bedrijf te sluiten. Hij neemt een baan aan bij een Mexicaanse drugskartel als koerier, ma....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top