Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

SuperFish Start 20 GoldFish Kit - Aquarium LED - Z


 • SuperFish Start 20 GoldFish Kit - Aquarium LED - Z
  SuperFish Start 20 GoldFish Kit - Aquarium LED - Z Goudvissenaquarium voor beginners
  Het houden van vissen is een leuke hobby, maar waar begin je? Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een aquarium. De Aquarium Goldfish Kit 20 van Superfish maakt het iets makkelijker voor je. Dit aquarium is onder andere voor kinderen erg leuk als eerste, eigen aquarium.
  Praktische benodigdheden
  Bij een aquarium moet je met heel veel dingen rekening houden zoals het formaat, de filter die hierbij past en het water, dat natuurlijk geschikt moet zijn voor je vissen. De Aquarium Goldfish Kit 20 voorziet je in al deze benodigdheden. Goudvissen zijn leuke en makkelijk vissen om mee te beginnen. Het zijn koudwatervissen, je hebt dus geen verwarmingselement bij je aquarium nodig.
  De kit bevat het aquarium zelf, waar 20 liter water in past. Daarnaast zit er ook een filter bij, de Aquaflow 50. Een filter is een noodzakelijk apparaat dat zorgt voor stroming in het water en wat het water ook schoon houdt.
  Het aquarium heeft een ingebouwde LED verlichting om je vissen te voorzien van hun dagelijkse dosis zonlicht.
  Daarnaast bevat de Goldfish Kit 20 nog enkele extra accessoires zoals een thermometer, vangnetje, Hikari Goldfish Staple voer en een potje met Colombo Goldfish Care supplementen.
  Tijd voor de vissen
  Wanneer het water gereed is, kan je de goudvissen en planten toevoegen. Ga naar je lokale Pets Place om je aquariumwater te laten testen en om je eerste vissen en planten uit te kiezen zodat je een evenwichtige balans kunt vinden voor je aquarium. Veel plezier!
  Dit aquarium is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

  43,5


  Titel: SuperFish Start 20 GoldFish Kit - Aquarium LED - Z
  Prijs: € 43,50
  Productcode: 9200000099643519


   

Goudvissenaquarium voor beginners
Het houden van vissen is een leuke hobby, maar waar begin je? Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een aquarium. De Aquarium Goldfish Kit 20 van Superfish maakt het iets makkel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top