Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb

Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble - Wasmachine


 • Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble - Wasmachine
  Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble - Wasmachine Op zoek naar een eenvoudige wasmachine met een klein laadvermogen en veel verschillende wasprogramma's? Dan is de Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble geschikt voor jou. Deze wasmachine is 10% zuiniger dan andere wasmachines met een A+++ energielabel. Kies voor het korte was- of opfrisprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip in te plannen: gebruik de start- of einduitstelfunctie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten en aflopen.


  De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!

  Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.

  Zelfs wanneer u het heel erg druk heeft, kunt u nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met Quick Wash. Zit er een vlek op het shirt dat je net aan wil trekken? Met Quick Wash is jouw broek, trui of jurk in een kwartier weer schoon.

  De zelfreinigende wasmiddellade met speciaal ontworpen waterspoelsysteem zorgt dat er meer wasmiddel wordt weggespoeld. Daardoor blijven er minder sopresten achter en blijft de wasmiddellade schoner en hygiënischer.  431


  Titel: Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble - Wasmachine
  Prijs: € 431,00
  Productcode: 9200000075250820


   

Op zoek naar een eenvoudige wasmachine met een klein laadvermogen en veel verschillende wasprogramma's? Dan is de Samsung WW70J5585MW - Eco Bubble geschikt voor jou. Deze wasmachine is 10% zuiniger dan andere wasmachines met een A+++ energielabel. Ki....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top