Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Philips Hue Tap - draadloze schakelaar


 • Philips Hue Tap - draadloze schakelaar
  Philips Hue Tap - draadloze schakelaar Met de Philips Hue Tap- schakelaar kun je je verlichting in je huis makkelijk besturen. Met de vier knoppen heb je de mogelijkheid om vier van je favoriete lichtinstellingen in te stellen, zo kun je gemakkelijk wisselen met een druk op de knop. Je kunt de Philips Hue tap gebruiken als een normale wandschakelaar, maar ook als afstandsbediening. De Tap is namelijk van zijn houder af te halen zodat je hem binnen je huis overal mee naar toe kan nemen. Ook de installatie van de houder op de muur is makkelijk. Dit kan met behulp van schroeven, maar ook met behulp van plakband op de achterplaat van de schakelaar.

  Om de Tap te kunnen gebruiken heb je geen batterijen nodig. De Tap werkt namelijk op kinetische energie en word gevoed door jouw aanraking.

  Let wel: Om de tap te kunnen gebruiken heb je wel een Philips Hue Bridge nodig.

  59,99 51,99


  Titel: Philips Hue Tap - draadloze schakelaar
  Prijs: € 51,99
  Productcode: 9200000031578819


   

Met de Philips Hue Tap- schakelaar kun je je verlichting in je huis makkelijk besturen. Met de vier knoppen heb je de mogelijkheid om vier van je favoriete lichtinstellingen in te stellen, zo kun je gemakkelijk wisselen met een druk op de knop. Je ku....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top