Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Vachtverzorging set 2 in 1 voor katten en honden ( • Vachtverzorging set 2 in 1 voor katten en honden (Vachtverzorgingshandschoen en vachtborstel) MILLIEUVRIENDELIJK

  Vachtverzorging set 2 in 1 voor katten en honden ( De haarverzorging van uw kat of hond wordt een aangename bezigheid met deze borstels. Het enige dat u hoeft te doen is uw huisdier aaien, de borstel doet de rest.

  De set voor haarverzorging bestaat uit twee delen: een handschoen voor het vangen van losse haren en een kleinere borstel voor het ontwarren van eventuele klitten in de vacht van uw huisdier, en het los borstelen van stof.

  Met de borstel in de vorm van een handschoen blijven de losse haren van uw huisdier tussen de 180 borstel punten hangen, zonder dat daar moeite voor gedaan hoeft te worden. Geen stress meer tijdens het borstelen, uw huisdier ervaart haarverzorging vanaf nu als lekker knuffelen! De haren worden eenvoudig met de hand uit de borstel verwijderd, om ze daarna weg te gooien. Dankzij het flexibele materiaal van de handschoen is deze borstel bij uitstek geschikt voor de haarverzorging van de lastige plekken bij uw huisdier, zoals de achterpoten en de kop. Plaatsen waar een stugge kam vaak moeilijk kan komen.

  Huisdieren laten niet alleen haren los tijdens de haarverzorging; ze verliezen de hele dag door haar. Ook binnenshuis. Daarom is de achterkant van de borstel speciaal gemaakt voor het verwijderen van haren van bijvoorbeeld meubels of het tapijt. Uw hoeft de borstel alleen maar langs de haren te halen, deze blijven dan vanzelf aan de borstel hangen.

  De handschoen is gemaakt van siliconen in combinatie met nylon. Siliconen zijn beter bestand tegen hoge en lage temperaturen dan de meeste vergelijkbare materialen, en is niet tot nauwelijks giftig. Daarmee is de handschoen veilig in gebruik voor de haarverzorging van uw huisdier.

  De kleinere borstel in deze set voor haarverzorging is voor het fijnere werk en het ontwarren van koppige klitten en het verwijderen van stof in de vacht.

  Qualithy denkt aan het milieu! Van plastic verpakkingsmateriaal is geen sprake. De verpakking waarin de borstels voor haarverzorging van uw huisdier wordt geleverd is volledig van papier, de verzenddoos bestaat uit karton.

  15,95


  Titel: Vachtverzorging set 2 in 1 voor katten en honden (
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9200000116034198


   

De haarverzorging van uw kat of hond wordt een aangename bezigheid met deze borstels. Het enige dat u hoeft te doen is uw huisdier aaien, de borstel doet de rest.

De set voor haarverzorging bestaat uit twee delen: een handschoen voor het vangen va....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top