De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Peter Evers Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Polaroid Originals OneStep 2 VF - Stranger Things


 • Polaroid Originals OneStep 2 VF - Stranger Things
  Polaroid Originals OneStep 2 VF - Stranger Things Polaroid Originals heeft een Stranger Things editie van de populaire OneStep 2 direct-klaar camera onthuld. De branding, pictogrammen en tekst op de camera staan allemaal ondersteboven als een knipoog naar de alternatieve dimensie die de populaire Netflix sci-fi horror serie bezocht. De camera werkt zowel met de klassieke Polaroid 600-film als met de i-Type-film van Polaroid Originals. Een van de aantrekkelijke aspecten van de camera is de ingebouwde flitser. Er is ook een speciale 'Stranger Things'-editie i-Type-filmmet een willekeurige selectie van Stranger Things frame designs. Er zijnin totaal 16 verschillende designs en per film tref je 8 willekeurige designs

  Eenvoudig in gebruik
  Met slechts een paar knoppen en een eenvoudig, intuïtief ontwerp, is het eenvoudig genoeg voor alle leeftijden om met deze Polaroid camera een foto voor het leven te maken.

  Elke kleur is kristalhelder, elke keer weer
  Met een body die met precisie is geconstrueerd en een hoogwaardige lens heeft zijn de beelden die je krijgt even levendig als de herinneringen die je hebt gemaakt.

  Verlicht zichzelf
  Een van de aantrekkelijke aspecten van de camera is de ingebouwde flitser. Met een flitser die is ontwikkeld door Hawkins National Laboratory, kun je met vertrouwen fotograferen in de wetenschap dat je zelfs in het meest uitdagende licht perfect scherpe foto's kunt maken

  125


  Titel: Polaroid Originals OneStep 2 VF - Stranger Things
  Prijs: € 125,00
  Productcode: 9200000107025636


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top