Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

PestBye® - Kattenverjager Dierenverjager op Batter


 • PestBye® - Kattenverjager Dierenverjager op Batter
  PestBye® - Kattenverjager Dierenverjager op Batter Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare frequentie, maar die wel voor dieren zoals katten hoorbaar is. Dit geluid schrikt dieren zoals katten, honden en vossen af, maar heeft bijvoorbeeld geen effect op vogels.

  LET OP: Dit product werkt op batterijen, als het een hoorbaar geluid uitzendt, dan is dit een indicatie dat de batterijen leeg raken en vervangen dienen te worden.

  -Ingebouwde bewegingsmelder
  -80 Werkingshoek, werkt tot op een afstand van 7m. Het maximale onbelemmerde werkingsgebied beslaat 27m2.

  Deze kattenverjager is de eenvoudigste manier om katten uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Werkt op batterijen en is gemakkelijk te installeren: U kunt de verjager door middel van de meegeleverde pen in de grond steken of aan een muur, schutting o.i.d. ophangen.
  Het is volledig waterdicht en kan dus onder alle weersomstandigheden buiten blijven.

  Waarom een bewegingsmelder?
  Dit apparaat heeft een infrarode (PIR) bewegingsmelder, die de verjager ingeschakeld zodra er een warmtebron het dekkingsgebied binnenkomt. Buiten het feit dat dit batterijen spaart is het volgende de belangrijkste reden hiervoor. Uit onderzoek is gebleken dat katten ongevoelig voor het geluid kunnen worden, als ze zich realiseren dat het geluid veroorzaakt wordt door hun aanwezigheid in het gecontroleerde gebied. Door de bewegingsmelder het geluid inschakelt leggen de katten wel het verband tussen het geluid en hun aanwezigheid in een bepaald gebied, waardoor het zeer onwaarschijnlijk wordt dat ze hun angst voor het geluid verliezen.

  Frequentie Regelaar
  Met een draaiknop kunt u de frequentie van het geluid aanpassen, zodat u zelf kunt bepalen welke frequentie het beste werkt voor uw specifieke ongedierte probleem. Hieronder staan de verschillende diersoorten waartegen dit apparaat werkzaam is en de aanbevolen stand per soort.

  Van links naar rechts (van de kleinste punt naar de grootste punt)
  -Katten - tussen 3 - 5
  -Honden - tussen 3 - 4
  -Vossen - tussen 3 - 6
  -Eekhoorntjes - tussen 2 - 7
  -Knaagdieren - tussen 2 - 7
  -Insecten - tussen 2 - 7
  -Kakkerlakken - tussen 9 – 11

  Batterijen
  Elke verjager gebruikt 4 type AA Batterijen. De levensduur van de batterijen hangt af van hoe vaak de verjager geactiveerd wordt. Bij 10 keer inschakelen per dag gaan de batterijen ongeveer 3-4 maanden mee. De batterijen zijn niet inbegrepen, maar zijn wel als extra optie te bestellen.

  Hoe groot is het werkingsgebied?
  Met een werkingshoek van 80 en een bereik van 7m, bedraagt het maximale onbelemmerde/vrije werkingsgebied zo'n 27m2. In tegenstelling tot andere verjagers is met deze verjager het werkingsgebied regelbaar. Een kleiner werkingsgebied verlengt natuurlijk ook de levensduur van de batterijen.

  Binnen welke tijd kan ik resultaat verwachten?
  Als katten er een gewoonte van maken om in uw tuin op zoek te gaan naar voedsel en/of er hun behoefte komen doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die af en toe langs komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Een hond die het werkingsgebied van de verjager betreedt zal de verjager activeren en de hond kan hier op reageren. Zoals met elke methode, die het gedrag van dieren probeert te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat in iedere situatie effectief zal zijn. Maar uit eigen ervaring en aan de hand van de beoordelingen van onze klanten kunnen wij echter wel concluderen dat het in de meeste gevallen succesvol is.

  Ondervinden vogels last van dit apparaat?
  Nee - Integendeel zelfs, zonder katten zult u juist meer vogels uw tuin komen bezoeken.

  Specificaties:
  -Hoogte 10,5cm x Breedte 10,5cm x Diepte 4,7cm

  22,99


  Titel: PestBye® - Kattenverjager Dierenverjager op Batter
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000074648730


   





Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit. Dit is geluid op een voor mensen onhoorbare frequentie, maar die wel voor dieren zoals katten hoorbaar is. Dit geluid schrikt dieren zoals katten, honden en vossen af, maar heeft bijvoorbeeld geen effect ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top