Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Avatar: Legende van Aang & Legende van Korra - Com


 • Avatar: Legende van Aang & Legende van Korra -
  Avatar: Legende van Aang & Legende van Korra - Nu exclusief bij bol.com en momenteel dus de enige retailer die de Legende van Aang en de Legende van Korra in één mooie boxset aanbiedt.

  Avatar: De legende van Aang is een van de beste animatie series ooit gemaakt en heeft wereldwijd miljoenen fans. In 2012 werd er verder gebouwd aan de Animatieserie en kwam daar het vervolg Avatar: De legende van Korra bij. Ook deze werd weer zeer goed ontvangen en kreeg wereldwijd lof en heeft op IMDB een rating van 8,7 en op Rotten Tomatoes zelfs 93%. En nu Kan je dus allebei de series met alle seizoenen in een boxset krijgen.

  De verhaallijnen

  De Legende van Aang
  De wereld is verdeeld in vier naties - de Waterstam, het Aarderijk, de Vuurnatie en en de Luchtnomaden - elk vertegenwoordigd door een natuurlijk element waar de natie naar genomed is. Benders hebben het vermogen om het element van hun natie te controleren en te manipuleren. Alleen de Avatar is de meester van alle vier de elementen. De meedogenloze Vuurnatie wil de wereld veroveren, maar de enige knul die genoeg kracht heeft, de Avatar, is tot nu toe verdwenen. Zijn stam ontdekt al snel dat Aang de lang verloren Avatar is. Nu moeten Katara en Sokka Aang beschermen op zijn reis om alle vier de elementen onder de knie te krijgen en de wereld te redden van de Vuurnatie.

  De Legende van Korra
  Deze vervolgserie van "Avatar: The Last Airbender" speelt zich 70 jaar na de gebeurtenissen van "Avatar" af en volgt Korra, de volgende Avatar na Aang, die afkomstig is van de Southern Water Tribe. Met aarde, water en vuur onder haar riem moet Korra de kunst van het luchtbuigen beheersen. Korra's zoektocht leidt haar naar Republic City, een virtuele smeltkroes waar benders en niet-benders samenleven. Maar ze ontdekt al snel dat het land geplaagd wordt door misdaad en een groeiende antibewuste revolutie die de stad dreigt te verscheuren. Terwijl het omgaan met de gevaren, start Korra haar airbending training onder de voogdij van Aang's zoon, Tenzin.


  49,99


  Titel: Avatar: Legende van Aang & Legende van Korra -
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000099946858


   

Nu exclusief bij bol.com en momenteel dus de enige retailer die de Legende van Aang en de Legende van Korra in één mooie boxset aanbiedt.

Avatar: De legende van Aang is een van de beste animatie series ooit gemaakt en heeft wereldwijd miljoenen f....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top