Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wi-Fi slimme Thermostaat - APP-afstandsbediening -


 • Wi-Fi slimme Thermostaat - APP-afstandsbediening -
  Wi-Fi slimme Thermostaat - APP-afstandsbediening - Leef beter. Bespaar meer. Met zijn prachtige ontwerp, eenvoudig te gebruiken LCD -display en 20% * besparing op verwarming - en koelingskosten *, is deze de slimmere thermostaat die u helpt beter te leven en meer te besparen. Het wordt ook gekoppeld aan ruimtesensoren om warme of koude plekken in huis te beheren en comfort te bieden aan de kamers die er het meest toe doen. En omdat ze de bezettingsgraad bijhouden, maken ze uw huis nog slimmer om energie te besparen wanneer u weg bent. De perfecte oplossing om u te helpen maximaal comfort te bereiken met minimale inspanning.

  Eigenschappen

  Stembediening:
  Werkt met Alexa, Google Assistant en IFTTT, maak uw handen vrij voor een slim huis.

  Overal control:
  Bedien uw thuiscomfort op afstand vanaf uw smartphone of tablet met de gratis Sensi mobiele app voor Android- en iOS-apparaten, u kunt de geprogrammeerde modus selecteren (5 + 2, 6 + 1, 7 dagen) en de temperatuur instellen voor de zes periodes van de weekdag en het weekend.

  Energiebesparing:
  Door verspilde energie in uw huis te verminderen, kunt u jaarlijks minstens 20% besparen op uw verwarming of koelingskosten. In vergelijking met een ruim van 23 ℃ (72 ° F).

  3 Inch digital display:
  Zorg voor een duidelijke weergave en rijke weergave-inhoud, inclusief tijd, week, periodeprogramma, kamertemperatuur, wifi signaal.

  Systeemtype:
  De wifi-thermostaat kan worden gebruikt door het elektrische verwarmingssysteem, aangepaste spanning: AC200-240V (of 110V), 50 / 60Hz, stroom: 16A.

  Pakket inbegrepen:
  1 x WiFi programmeerbare
  thermostaat.
  1 x gebruikershandleiding.
  1 x NTC-sensor.
  2 x schroeven.

  51,95


  Titel: Wi-Fi slimme Thermostaat - APP-afstandsbediening -
  Prijs: € 51,95
  Productcode: 9200000119330223


   

Leef beter. Bespaar meer. Met zijn prachtige ontwerp, eenvoudig te gebruiken LCD -display en 20% * besparing op verwarming - en koelingskosten *, is deze de slimmere thermostaat die u helpt beter te leven en meer te besparen. Het wordt ook gekoppeld....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top