Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Black Box kunstkerstboom met verlichting - 185x112


 • Black Box kunstkerstboom met verlichting - 185x112
  Black Box kunstkerstboom met verlichting - 185x112 "De Milton kerstboom heeft zijtakken die gemaakt zijn naar voorbeeld van een echte dennenboom. De boom heeft ingebouwde verlichting waarvan de draden netjes zijn weggewerkt. De boom is 185 cm hoog en heeft een diameter van 112 cm. Gegarandeerd vele jaren plezier en gebruiksgemak met 5 jaar garantie.

  Voordelen
  Eenvoudig op te zetten en zeer duurzaam.
  Lange stroken pvc worden in dunne reepjes gesneden en om de tak gewikkeld. Dit vormt een tak met platte naalden.Naast het gebruik van zachte naalden wordt een deel van de zijtakken gemaakt van PE materiaal dat gevormd wordt in mallen.
  Takken gemaakt van PE materiaal hebben als grote voordeel dat ze altijd prachtig in model blijven.
  Zowel de zijtakken met zachte naalden als de PE gevormde takken hebben een bruine nerf voor een mooi kleurcontrast zoals ook de bomen uit de natuur dat hebben.
  5 jaar garantie en vele jaren plezier en gebruiksgemak.
  Zuinige LED verlichting kan tegen een stootje.

  Hoe zet ik de boom op?
  Deze boom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Dit betekent dat de takken in stevige beugels zitten met daaraan een scharnier. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats en vormen ringen van dennengroen. Voordeel van dit systeem is dat de snoeren van de verlichting stevig op zijn plaats blijven. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom. De Milton kunstkerstboom met een hoogte van 185 cm bestaat uit 898 zijtakken en hierdoor is de stam van de boom nauwelijks zichtbaar. De boom is mooi vol maar met voldoende ruimte om de decoraties in de boom te verwerken. De boom staat stevig in een metalen voet met 4 poten voor een goede balans.

  Specificaties
  Hoogte: 185 cm
  Diameter: 112 cm
  Gewicht uit verpakking: 7,7 kg
  Aantal zijtakken: 898
  Aantal lampjes: 200
  materiaal: hardnaald en zachtnaald

  Wat zit er in de verpakking
  In de verpakking zit een metalen ondervoet, de kunstkerstboom en een handleiding voor het opzetten van de kunstkerstboom.

  GarantieJe weet zeker dat je de mooiste kunstkerstboom hebt deze kerst. Ook na vele jaren van gebruik is de Black Box kerstboom nog net zo mooi als de eerste keer dat je de boom hebt opgezet. Met 5 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting weet je dat je altijd de mooiste boom in huis hebt.

  179,0 146,2


  Titel: Black Box kunstkerstboom met verlichting - 185x112
  Prijs: € 146,20
  Productcode: 9200000030875563


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top